90+7'
De voorzet kwam van João Carlos Teixeira.
90+7'
Shanghai Shenhua loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Andre Luis.
90+5'
Shanghai Port FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Shanghai Shenhua.
90+5'
Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Shanghai Port FC, te nemen op de helft van Shanghai Shenhua.
90+4'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Shanghai.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Shanghai Stadium.
90+1'
In Shanghai krijgt Shanghai Shenhua op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
In Shanghai Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88'
Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Shanghai Port FC op de eigen helft.
88'
Hoekschop voor Shanghai Shenhua in Shanghai Stadium. Xie Pengfei neemt deze vanaf rechts.
86'
De uitploeg vervangt Li Shuai door Feng Jing.
86'
Huan Fu vervangt Shenchao Wang bij de uitploeg.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shanghai Shenhua in Shanghai.
85'
Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ning Ma.
84'
Vrije trap in Shanghai Stadium. Op de helft van Shanghai Shenhua mag Shanghai Port FC een vrije trap nemen.
82'
Het voorbereidende werk werd verricht door Yu Hanchao.
82'
Doelpunt! Andre Luis bezorgt Shanghai Shenhua een 2-1 voorsprong.
81'
Doeltrap voor Shanghai Port FC in Shanghai Stadium.
81'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Shanghai Shenhua een doeltrap.
79'
Doelpunt! De thuisploeg maakt de gelijkmaker via Yu Hanchao.
76'
Shanghai Shenhua heeft Chan Shinichi gewisseld. Aidi Fulangxisi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leonid Slutskiy.
76'
Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Shanghai Port FC op de eigen helft in Shanghai Stadium.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shanghai Port FC in Shanghai.
72'
Inworp Shanghai Port FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Shenchao Wang (Shanghai Port FC) is weer terug binnen de lijnen.
71'
Inworp voor Shanghai Port FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Shanghai.
71'
Doeltrap voor Shanghai Shenhua in Shanghai Stadium.
70'
Het spel ligt even stil in Shanghai. Shenchao Wang (Shanghai Port FC) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Shanghai Port FC mag een doeltrap nemen.
69'
Vanaf links mag Xie Pengfei een hoekschop nemen voor Shanghai Shenhua in Shanghai Stadium.
68'
Trainer Leonid Slutskiy (Shanghai Shenhua) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Fernandinho door Xie Pengfei.
68'
Bij Shanghai Shenhua komt Yu Hanchao er in. Hij vervangt Xu Haoyang.
63'
Wissel in Shanghai: Shiyuan Yang vervangt Matias Vargas bij Shanghai Port FC.
63'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Shanghai Port FC een vrije trap op de eigen helft.
62'
Scheidsrechter Ning Ma kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Shanghai.
59'
Gele kaart in Shanghai: Fernandinho (Shanghai Shenhua) gaat op de bon bij scheidsrechter Ning Ma.
58'
Shanghai Shenhua krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Shanghai Port FC.