90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Shandong Luneng mag een doeltrap nemen.
90+1'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Chengdu Rongcheng.
89'
De thuisploeg zit op rozen als Delgado de score uitbouwt naar 3-0 in Jinan Olympic Sports Center.
89'
Shandong Luneng krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Memetjan Ahmat in Jinan.
88'
Vergeefse doelpoging Chi Zhang (Shandong Luneng) in Jinan Olympic Sports Center.
87'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat toont Zhunyi Gao (Shandong Luneng) de gele kaart.
86'
De uitploeg vervangt Romulo Jose Pacheco da Silva door Feng Zhuoyi.
86'
Trainer Seo Jung Won gebruikt zijn derde wissel. Yang Yiming wordt door Yanfeng Dong vervangen bij de uitploeg.
86'
Inworp Shandong Luneng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan Olympic Sports Center.
84'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat geeft Chengdu Rongcheng een vrije trap op de eigen helft.
83'
Shandong Luneng heeft Chen gewisseld. Wenneng Xie neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kang Hee Choi.
81'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Jinan Olympic Sports Center.
76'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Memetjan Ahmat aan de uitploeg.
75'
Bij Shandong Luneng komt Delgado er in. Hij vervangt Bi Jinhao.
74'
De derde wissel van Shandong Luneng. Chi Zhang komt erin voor Lei Tong in Jinan Olympic Sports Center.
74'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Memetjan Ahmat.
72'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat kent een vrije trap toe aan Chengdu Rongcheng, te nemen op de helft van Shandong Luneng.
69'
Peng Xinli met de assist.
69'
Shandong Luneng bouwt zijn voorsprong in Jinan uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Chen.
69'
Vrije trap voor Shandong Luneng op de helft van Chengdu Rongcheng.
68'
In Jinan krijgt Shandong Luneng op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67'
Arbiter Memetjan Ahmat kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng op de eigen helft.
67'
De uitploeg incasseert geel op naam van Muzepper.
67'
Yang Yiming schiet op doel maar scoort niet voor Chengdu Rongcheng in Jinan.
65'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
65'
Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
64'
Inworp voor Chengdu Rongcheng in de buurt van het vijandige doel in Jinan Olympic Sports Center.
63'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan.
61'
Doeltrap voor Chengdu Rongcheng in Jinan Olympic Sports Center.
60'
Trainer Seo Jung Won (Chengdu Rongcheng) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Gan Chao door Muzepper.
60'
Chengdu Rongcheng brengt Hetao Hu in de plaats van Tang Miao.
59'
Vergeefse doelpoging Manuel Palacios (Chengdu Rongcheng).
59'
De thuisploeg wisselt Lisheng Liao voor Li Yuanyi.
58'
Peng Xinli vervangt Maiwulang Mijiti bij de thuisploeg.
57'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat geeft een inworp aan Chengdu Rongcheng op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
56'
56'
Huang Zhengyu (Shandong Luneng) krijgt een eerste gele kaart.
55'
Scheidsrechter Memetjan Ahmat geeft Shandong Luneng een doeltrap.
54'
Gele kaart in Jinan: Dalei Wang (Shandong Luneng) gaat op de bon bij scheidsrechter Memetjan Ahmat.