De bal is over de achterlijn geweest. Meizhou Hakka FC mag een doeltrap nemen.
90+4'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
90+4'
Meizhou Hakka FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Di Wang in Cangzhou.
90+2'
Inworp voor Meizhou Hakka FC op de helft van Cangzhou Mighty L..
90'
Trainer Xiaopeng Li (Cangzhou Mighty L.) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Heber door Yue Zhu.
90'
Scheidsrechter Di Wang kent Meizhou Hakka FC een inworp toe op de helft van Cangzhou Mighty L..
89'
Doeltrap voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou Stadium.
87'
De uitploeg wisselt Chen Jie voor Yin Congyao.
86'
Inworp Cangzhou Mighty L.. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Cangzhou.
84'
Meizhou Hakka FC krijgt van scheidsrechter Di Wang op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Cangzhou Mighty L. mag een doeltrap nemen.
82'
Ayo Obileye (Cangzhou Mighty L.) kan niet meer verder. Yan Zihao vervangt hem bij de thuisploeg.
82'
Scheidsrechter Di Wang legt de wedstrijd even stil om Ayo Obileye (Cangzhou Mighty L.) aan een blessure te laten behandelen in Cangzhou.
81'
Scheidsrechter Di Wang geeft Meizhou Hakka FC een vrije trap op de eigen helft.
80'
Vergeefse doelpoging Xuchen Yao (Cangzhou Mighty L.) in Cangzhou Stadium.
79'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Cangzhou Stadium.
78'
Buitenspelpositie Cangzhou Mighty L..
77'
Scheidsrechter Di Wang kent een vrije trap toe aan Meizhou Hakka FC, te nemen op de helft van Cangzhou Mighty L..
77'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
76'
In Cangzhou Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Inworp voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou Stadium op de eigen helft.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cangzhou Mighty L. in Cangzhou.
72'
Arbiter Di Wang kent een vrije trap toe aan Cangzhou Mighty L. op de eigen helft.
72'
70'
Meizhou Hakka FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Di Wang op de helft van Cangzhou Mighty L..
68'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Di Wang een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cangzhou.
66'
Doelpunt in Cangzhou! John Mary verkleint de achterstand van Meizhou Hakka FC tot 2-1 middels een benutte penalty.
63'
Bij Cangzhou Mighty L. komt Zhao Yingjie er in. Hij vervangt Viv Solomon-Otabor.
62'
Inworp voor Cangzhou Mighty L. in de buurt van het vijandige doel in Cangzhou Stadium.
62'
Scheidsrechter Di Wang geeft een inworp aan Cangzhou Mighty L. op de eigen helft in Cangzhou Stadium.
61'
Scheidsrechter Di Wang kent een vrije trap toe aan Cangzhou Mighty L., te nemen op de helft van Meizhou Hakka FC.
61'
Scheidsrechter Di Wang geeft Cangzhou Mighty L. een doeltrap.
61'
Een doelpoging van Zhechao Chen (Meizhou Hakka FC) in Cangzhou mist scherpte.
61'
Meizhou Hakka FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Rodrigo Henrique Santana da Silva in Cangzhou Stadium.
60'
Wissel in Cangzhou: Yin Hongbo vervangt Yang Chaosheng bij Meizhou Hakka FC.
59'
Wei Zh.W. vervangt Liang Shi bij de uitploeg.
59'
Cangzhou Mighty L. moet opletten als Meizhou Hakka FC van scheidsrechter Di Wang een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.