Inworp op de eigen helft voor Dalian Professional.
Scheidsrechter Li Ma geeft Qingdao Hainiu een doeltrap.
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Qingdao.
Doeltrap voor Qingdao Hainiu in Qingdao Tiantai Stadium.
90+2'
Inworp voor Dalian Professional op de helft van Qingdao Hainiu.
90+2'
In Qingdao krijgt Dalian Professional op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Dalian Professional mag een doeltrap nemen.
90'
Inworp voor Dalian Professional in Qingdao Tiantai Stadium op de eigen helft.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dalian Professional in Qingdao.
89'
Qingdao Hainiu krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Li Ma op de helft van Dalian Professional.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Qingdao Hainiu mag een doeltrap nemen.
87'
86'
Qingdao Hainiu gebruikt de vijfde wissel. Feng Jing vervangt Evans Kangwa.
86'
Arbiter Li Ma kent een vrije trap toe aan Qingdao Hainiu op de eigen helft.
86'
Dalian Professional brengt Huanhuan Shan in de plaats van Vasudeva Nunez.
85'
Qingdao Hainiu moet opletten als Dalian Professional van scheidsrechter Li Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
85'
Scheidsrechter Li Ma geeft een inworp aan Dalian Professional op de eigen helft in Qingdao Tiantai Stadium.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Qingdao Hainiu in Qingdao.
84'
Een doelpoging van Vasudeva Nunez (Dalian Professional) mist scherpte.
84'
Vrije trap voor Dalian Professional op de helft van Qingdao Hainiu.
83'
Doeltrap voor Dalian Professional in Qingdao Tiantai Stadium.
83'
De scherpte ontbreekt bij Zheng Long (Qingdao Hainiu). Zijn poging mist doel.
83'
Buitenspel van de uitploeg.
82'
Eerste gele kaart voor Shang Yin (Dalian Professional) in Qingdao.
82'
Scheidsrechter Li Ma geeft Qingdao Hainiu een vrije trap op de eigen helft.
82'
Dalian Professional krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Li Ma in Qingdao.
81'
Inworp voor Dalian Professional in de buurt van het vijandige doel in Qingdao Tiantai Stadium.
81'
Scheidsrechter Li Ma kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Borislav Tsonev scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Dalian Professional in Qingdao Tiantai Stadium.
78'
Scheidsrechter Li Ma geeft Dalian Professional een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Qingdao Hainiu.
78'
De thuisploeg vervangt Aleksandar Andrejevic door Yibo Sha.
77'
Scheidsrechter Li Ma kent Dalian Professional een inworp toe op de helft van Qingdao Hainiu.
75'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Qingdao Tiantai Stadium.
74'
Cesar Lobi Manzoki kan weer verder bij Dalian Professional.
73'
Scheidsrechter Li Ma legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Cesar Lobi Manzoki (Dalian Professional) in Qingdao Tiantai Stadium.
72'
Elvis Saric krijgt geel voor de thuisploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
72'
Wissel in Qingdao: Liangming Lin vervangt Lu Peng bij Dalian Professional.
72'
Yaopeng Wang vervangt Xianjun Wang bij de uitploeg.
72'
Dalian Professional mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Inworp voor Qingdao Hainiu ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Qingdao.