Inworp voor Dalian Professional op de helft van Shanghai Port FC.
90+5'
Doeltrap voor Shanghai Port FC in Dalian Sports Center Stadium.
90+4'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Wu Lei. Het staat 2-3 in Dalian Sports Center Stadium.
90+3'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Dalian Sports Center Stadium.
90+2'
Dalian Professional krijgt van scheidsrechter Shi Zhenlu op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Scheidsrechter Shi Zhenlu geeft een inworp aan Shanghai Port FC op de eigen helft in Dalian Sports Center Stadium.
90+1'
Scheidsrechter Shi Zhenlu kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
De thuisploeg wisselt Chen Rong voor Jianbo Zhao.
90+1'
Inworp Dalian Professional. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp voor Dalian Professional in Dalian Sports Center Stadium op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Shi Zhenlu kent Shanghai Port FC een inworp toe op de helft van Dalian Professional.
90'
Cesar Lobi Manzoki schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Shanghai Port FC in Dalian Sports Center Stadium.
90'
Inworp voor Dalian Professional ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Dalian.
89'
In Dalian Sports Center Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Arbiter Shi Zhenlu kent een vrije trap toe aan Dalian Professional op de eigen helft.
88'
Wissel in Dalian: Shang Yin vervangt Lu Peng bij Dalian Professional.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Dalian Professional in Dalian.
88'
Doelpoging Shanghai Port FC! Het schot van Oscar gaat niet tussen de palen in Dalian.
87'
Vanaf rechts mag Oscar een hoekschop nemen voor Shanghai Port FC in Dalian Sports Center Stadium.
87'
De vierde wissel van Shanghai Port FC. Huachen Zhang komt erin voor Muzepper in Dalian Sports Center Stadium.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Dalian.
85'
PEN
De strafschop voor Dalian Professional wordt gemist door Borislav Tsonev!
81'
Inworp voor Dalian Professional in de buurt van het vijandige doel in Dalian Sports Center Stadium.
80'
Cesar Lobi Manzoki staat buitenspel. Dalian Professional krijgt een vrije trap tegen.
80'
Dalian Professional krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Shi Zhenlu in Dalian.
79'
Wu Lei schiet vanaf elf meter raak voor Shanghai Port FC. Het staat weer gelijk in Dalian: 2-2.
78'
Shanghai Port FC heeft Xiaolong Liu gewisseld. Wu Lei neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Francisco Pereira Megia.
75'
Vrije trap in Dalian Sports Center Stadium. Op de helft van Dalian Professional mag Shanghai Port FC een vrije trap nemen.
74'
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Shanghai Port FC mag een doeltrap nemen.
72'
De scherpte ontbreekt bij Cesar Lobi Manzoki (Dalian Professional). Zijn poging mist doel.
72'
Shanghai Port FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Shi Zhenlu op de helft van Dalian Professional.
71'
De assist kwam van Muzepper.
71'
Ang Li kopt de bal raak voor de uitploeg in Dalian Sports Center Stadium en verkleint daarmee de achterstand van Shanghai Port FC tot 2-1.
71'
Muzepper neemt de door scheidsrechter Shi Zhenlu gegeven hoekschop voor Shanghai Port FC in Dalian.
70'
Vergeefse doelpoging Xiaolong Liu (Shanghai Port FC) in Dalian Sports Center Stadium.
69'
Inworp op de eigen helft voor Dalian Professional.
68'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Dalian.
67'
Dalian Professional moet opletten als Shanghai Port FC van scheidsrechter Shi Zhenlu een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.