90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in La Florida.
90+6'
Arbiter Fernando Vejar kent een vrije trap toe aan CD Universidad Catolica op de eigen helft.
90+5'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Fernando Vejar.
90+3'
Inworp voor Espanola op de helft van CD Universidad Catolica.
90+2'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft Espanola een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD Universidad Catolica.
90+1'
89'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft CD Universidad Catolica een doeltrap.
86'
Vrije trap in Estadio Municipal de La Florida. Op de helft van Espanola mag CD Universidad Catolica een vrije trap nemen.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor CD Universidad Catolica in La Florida.
84'
De uitploeg wisselt Emiliano Gabriel Vecchio voor Fernando Fabian Ovelar Martinez.
84'
De uitploeg vervangt Luis Alberto Pavez door Nicolas Ignacio Penailillo Acuna.
84'
Espanola brengt Ignacio Antonio Nunez Estrada in de plaats van Diego Hernan Gonzalez.
84'
Trainer Jose Luis Sierra Pando gebruikt zijn tweede wissel. Pablo Mauricio Aranguiz Salazar wordt door Bastian Yanez vervangen bij de uitploeg.
84'
Wissel in La Florida: Gary Kagelmacher vervangt Daniel Enrique Gonzalez Orellana bij CD Universidad Catolica.
84'
Trainer Tiago Retzlaff Nunes (CD Universidad Catolica) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Gonzalo Andres Tapia Dubournais door Juan Francisco Rossel.
83'
Doeltrap voor CD Universidad Catolica in Estadio Municipal de La Florida.
82'
Scheidsrechter Fernando Vejar fluit voor buitenspel van Espanola.
75'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Diego Hernan Gonzalez. 0-2!
70'
Rood in La Florida! Scheidsrechter Fernando Vejar stuurt Fernando Zuqui vroegtijdig naar de kleedkamers. CD Universidad Catolica met een man minder.
68'
Scheidsrechter Fernando Vejar kent een vrije trap toe aan Espanola, te nemen op de helft van CD Universidad Catolica.
68'
66'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de La Florida.
65'
Agustin Farias gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
64'
Ariel Uribe legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
63'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft een inworp aan Espanola op de eigen helft in Estadio Municipal de La Florida.
62'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanola in La Florida.
62'
CD Universidad Catolica mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Fernando Zuqui in Estadio Municipal de La Florida.
60'
Scheidsrechter Fernando Vejar geeft CD Universidad Catolica een vrije trap op de eigen helft.
60'
Scheidsrechter Fernando Vejar kent Espanola een inworp toe op de helft van CD Universidad Catolica.
59'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Universidad Catolica mag een doeltrap nemen.
58'
Espanola heeft Leandro Ivan Benegas gewisseld. Franco Ezequiel Frias neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Luis Sierra Pando.
57'
Vrije trap in Estadio Municipal de La Florida. Op de helft van CD Universidad Catolica mag Espanola een vrije trap nemen.
56'
55'
Bij CD Universidad Catolica komt Jader er in. Hij vervangt Alfred Canales.
53'
Inworp CD Universidad Catolica. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51'
CD Universidad Catolica krijgt van scheidsrechter Fernando Vejar op eigen helft een vrije trap toegewezen.