90+9'
In Municipal Nicolas Chahuan mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Espanola in La Calera.
90+7'
Vrije trap voor La Calera op de helft van Espanola.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor La Calera.
90+7'
Scheidsrechter Miguel Araos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
Trainer Jose Luis Sierra Pando (Espanola) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Leandro Ivan Benegas door Leonardo Naranjo.
90+5'
Espanola heeft Ariel Uribe gewisseld. Fernando Fabian Ovelar Martinez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Luis Sierra Pando.
90+4'
Scheidsrechter Miguel Araos toont Nahuel Brunet (La Calera) de gele kaart.
90+4'
Scheidsrechter Miguel Araos toont Diego Ismael Ulloa Nunez (La Calera) een gele kaart en dat heeft gevolgen. Diego Ismael Ulloa Nunez is geschorst voor de volgende wedstrijd.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Miguel Araos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in La Calera.
90+2'
Vrije trap voor Espanola op de helft van La Calera.
89'
Trainer Jose Luis Sierra Pando gebruikt zijn tweede wissel. Diego Hernan Gonzalez wordt door Nicolas Ignacio Penailillo Acuna vervangen bij de uitploeg.
89'
Bastian Yanez vervangt Pablo Mauricio Aranguiz Salazar bij de uitploeg.
86'
Doeltrap voor Espanola in Municipal Nicolas Chahuan.
85'
La Calera mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Scheidsrechter Miguel Araos geeft Espanola een doeltrap.
82'
Inworp voor Espanola in Municipal Nicolas Chahuan op de eigen helft.
79'
Inworp Espanola. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
In La Calera krijgt La Calera op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77'
Scheidsrechter Miguel Araos geeft een inworp aan Espanola op de eigen helft in Municipal Nicolas Chahuan.
76'
La Calera krijgt van scheidsrechter Miguel Araos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
75'
Inworp La Calera. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Espanola krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Miguel Araos in La Calera.
75'
De thuisploeg wisselt Raimundo Rebolledo Valenzuela voor Ariel Caceres.
74'
72'
Het wordt 0-2 voor Espanola als Leandro Ivan Benegas scoort vanaf 11 meter en de marge vergroot.
66'
65'
Inworp op de eigen helft voor Espanola.
64'
64'
De scherpte ontbreekt bij Renato Huerta (La Calera). Zijn poging mist doel.
64'
La Calera brengt Walter Benjamin Ponce Gallardo in de plaats van Esteban Valencia.
63'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Municipal Nicolas Chahuan.
62'
Bij La Calera komt Renato Huerta er in. Hij vervangt Matias Cavalleri.
62'
De thuisploeg vervangt Pablo Parra door Mauricio Morales.
61'
Espanola komt op voorsprong in La Calera door een kopbal van Diego Hernan Gonzalez. 0-1!