90+6'
Arbiter Manuel Vergara kent een vrije trap toe aan La Calera op de eigen helft.
90+5'
CD O'Higgins moet opletten als La Calera van scheidsrechter Manuel Vergara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor La Calera in de buurt van het vijandige doel in El Teniente.
90+4'
La Calera krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Manuel Vergara op de helft van CD O'Higgins.
90+4'
Scheidsrechter Manuel Vergara geeft een inworp aan La Calera op de eigen helft in El Teniente.
90+3'
De vierde wissel van La Calera. Esteban Valencia komt erin voor Matias Munoz in El Teniente.
90+3'
Doelpoging CD O'Higgins! Het schot van Diego Mario Buonanotte Rende gaat niet tussen de palen in Rancagua.
90+3'
Scheidsrechter Manuel Vergara geeft La Calera een doeltrap.
90+2'
Inworp voor CD O'Higgins ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Rancagua.
90+2'
Hoekschop voor CD O'Higgins in El Teniente. Diego Mario Buonanotte Rende neemt deze vanaf links.
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in El Teniente.
90'
La Calera krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Manuel Vergara in Rancagua.
90'
Esteban Calderon (CD O'Higgins) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Rancagua.
88'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Esteban Calderon (CD O'Higgins).
88'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Rancagua.
87'
In Rancagua krijgt CD O'Higgins op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
85'
Trainer Walter Oscar Lemma gebruikt zijn derde wissel. Jose Romero wordt door Renato Huerta vervangen bij de uitploeg.
85'
De uitploeg wisselt Alejandro Henriquez Henriquez voor Diego Ismael Ulloa Nunez.
85'
Scheidsrechter Manuel Vergara kent CD O'Higgins een inworp toe op de helft van La Calera.
84'
Scheidsrechter Manuel Vergara geeft CD O'Higgins een doeltrap.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Rancagua.
82'
Scheidsrechter Manuel Vergara kent een vrije trap toe aan La Calera, te nemen op de helft van CD O'Higgins.
82'
Scheidsrechter Manuel Vergara toont Leonel Mosevich (CD O'Higgins) de gele kaart.
80'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in El Teniente.
78'
La Calera brengt Pablo Parra in de plaats van Franco Soldano.
78'
77'
Inworp voor La Calera in El Teniente op de eigen helft.
76'
76'
De bal is over de achterlijn geweest. La Calera mag een doeltrap nemen.
76'
Vrije trap voor CD O'Higgins op de helft van La Calera.
75'
Inworp op de eigen helft voor CD O'Higgins.
75'
Inworp CD O'Higgins. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Vanaf rechts mag Matias Cavalleri een hoekschop nemen voor La Calera in El Teniente.
74'
Trainer Victor Fuentes (CD O'Higgins) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Vicente Alonso Fernandez Baez door Pedro Ignacio Navarro Castillo.
74'
Blessure voor Octavio Bianchi (CD O'Higgins). Diego Mario Buonanotte Rende komt voor hem het veld in.
74'
Yorman Zapata (CD O'Higgins) krijgt een eerste gele kaart.
72'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Octavio Bianchi (CD O'Higgins).