Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rancagua.
90+11'
Doelpoging CD O'Higgins! Het schot van Diego Mario Buonanotte Rende gaat niet tussen de palen.
90+11'
90+10'
Coquimbo Unido moet opletten als CD O'Higgins van scheidsrechter Rodrigo Carvajal een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+10'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Coquimbo Unido in Rancagua.
90+9'
CD O'Higgins krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rodrigo Carvajal in Rancagua.
90+8'
Inworp voor CD O'Higgins ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Rancagua.
90+8'
Inworp op de eigen helft voor Coquimbo Unido.
90+7'
Scheidsrechter Rodrigo Carvajal geeft Coquimbo Unido een doeltrap.
90+6'
Inworp CD O'Higgins. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Coquimbo Unido krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rodrigo Carvajal op de helft van CD O'Higgins.
90+5'
Trainer Victor Fuentes gebruikt zijn vijfde wissel. Joaquin Tapia wordt door Carlos Daniel Auzqui vervangen bij de thuisploeg.
90'
Enzo Mettifogo (Coquimbo Unido) raakt geblesseerd in Rancagua. Scheidsrechter Rodrigo Carvajal legt de wedstrijd even stil.
89'
Inworp voor Coquimbo Unido in El Teniente op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Rodrigo Carvajal geeft een inworp aan CD O'Higgins op de eigen helft in El Teniente.
87'
Alejandro Azocar raakt namens Coquimbo Unido de paal!
86'
Doeltrap voor Coquimbo Unido in El Teniente.
86'
Octavio Bianchi mist het doel en scoort niet voor CD O'Higgins.
86'
De thuisploeg wisselt Arnaldo Castillo Benega voor Octavio Bianchi.
85'
Scheidsrechter Rodrigo Carvajal kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
In El Teniente mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Sebastian Galani (Coquimbo Unido) krijgt geel.
84'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in El Teniente.
82'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Rancagua.
82'
Poging met het hoofd van Arnaldo Castillo Benega (CD O'Higgins), maar hij mist het doel.
82'
Hoekschop voor Coquimbo Unido in El Teniente. Ignacio Jara neemt deze vanaf rechts.
81'
Inworp op de eigen helft voor CD O'Higgins.
81'
Coquimbo Unido gebruikt de vijfde wissel. Enzo Mettifogo vervangt Andres Eliseo Chavez.
81'
De vierde wissel van Coquimbo Unido. Alejandro Azocar komt erin voor Juan Cornejo in El Teniente.
80'
79'
79'
Kans voor CD O'Higgins in El Teniente! De kopbal van Juan Ignacio Diaz mist het doel.
78'
Scheidsrechter Rodrigo Carvajal kent een vrije trap toe aan CD O'Higgins, te nemen op de helft van Coquimbo Unido.
77'
Coquimbo Unido krijgt van scheidsrechter Rodrigo Carvajal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
In Rancagua kan Manuel Fernandez (Coquimbo Unido) weer verder.
76'
Scheidsrechter Rodrigo Carvajal legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Manuel Fernandez (Coquimbo Unido) in El Teniente.