90+5'
Huachipato moet opletten als CD O'Higgins van scheidsrechter Felipe Gonzalez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. CD O'Higgins mag een doeltrap nemen.
90+4'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez toont Juan Fuentes (CD O'Higgins) de gele kaart.
90+4'
Vrije trap in Estadio CAP. Op de helft van CD O'Higgins mag Huachipato een vrije trap nemen.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Talcahuano.
89'
Jimmy Martinez lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Huachipato.
88'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jimmy Martinez (Huachipato).
87'
Doeltrap voor Huachipato in Estadio CAP.
87'
In Estadio CAP heeft CD O'Higgins pech dat de kopbal van Leonel Mosevich de lat treft.
86'
CD O'Higgins mag een hoekschop nemen vanaf links via Carlos Daniel Auzqui in Estadio CAP.
86'
CD O'Higgins krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felipe Gonzalez op de helft van Huachipato.
85'
Inworp op de eigen helft voor Huachipato.
85'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Een speler van Huachipato staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Felipe Gonzalez teruggefloten.
84'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft Huachipato een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD O'Higgins.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huachipato in Talcahuano.
83'
Arnaldo Castillo Benega mist een kopkans voor CD O'Higgins.
83'
Hoekschop voor CD O'Higgins in Estadio CAP. Carlos Daniel Auzqui neemt deze vanaf rechts.
82'
Arbiter Felipe Gonzalez kent een vrije trap toe aan CD O'Higgins op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft een gele kaart aan Renzo Malanca (Huachipato).
82'
CD O'Higgins brengt Carlos Daniel Auzqui in de plaats van Joaquin Tapia.
81'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez kent Huachipato een inworp toe op de helft van CD O'Higgins.
80'
Inworp Huachipato. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Buitenspel CD O'Higgins.
78'
In Estadio CAP mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Huachipato krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felipe Gonzalez op de helft van CD O'Higgins.
77'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft een inworp aan CD O'Higgins op de eigen helft in Estadio CAP.
77'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez kent CD O'Higgins een inworp toe op de helft van Huachipato.
75'
Scheidsrechter Felipe Gonzalez geeft CD O'Higgins een doeltrap.
75'
Inworp voor Huachipato ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Talcahuano.
75'
Trainer Igor Oca Pulido (Huachipato) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Cris Martinez door Leandro Enrique Diaz Parra.
75'
Huachipato heeft Benjamin Mellado gewisseld. Renzo Malanca neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Igor Oca Pulido.
74'
De uitploeg vervangt Diego Mario Buonanotte Rende door Arnaldo Castillo Benega.
73'
Eerste gele kaart voor Camilo Andres Moya Carreno (CD O'Higgins) in Talcahuano.
73'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio CAP.
72'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Talcahuano.
72'
Het schot van Sebastian Saez (Huachipato) gaat op de paal in Estadio CAP.
71'
Vanaf rechts mag Diego Mario Buonanotte Rende een hoekschop nemen voor CD O'Higgins in Estadio CAP.