90+5'
Buitenspel CD Cobreloa Calama. Javier Andres Parraguez Parraguez wordt teruggefloten door scheidsrechter Juan Lara.
90+4'
Trainer Esteban Solari (Everton VM) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Benjamin Rodrigo Berrios Reyes door Felipe Villagran.
90+4'
De thuisploeg wisselt Alan Kevin Mendez Olivera voor Tomas Asta-Buruaga.
90+3'
Scheidsrechter Juan Lara geeft een inworp aan Everton VM op de eigen helft in Sausalito.
90+2'
Vanaf links mag Cristian Manuel Insaurralde een hoekschop nemen voor CD Cobreloa Calama in Sausalito.
90+2'
De thuisploeg vervangt Lautaro Pastran door Mitchell Wassenne.
90+1'
De poging van Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) mist doel.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Vina del Mar.
88'
De voorzet kwam van Alan Kevin Mendez Olivera.
88'
Doelpunt! Rodrigo Nicolas Contreras breidt de voorsprong uit. Everton VM leidt met 2-0.
87'
Everton VM krijgt een schietkans via Alan Kevin Mendez Olivera, maar scoort niet.
87'
Everton VM mag een hoekschop nemen vanaf links via Lautaro Pastran in Sausalito.
86'
Doeltrap voor CD Cobreloa Calama in Sausalito.
86'
Everton VM krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Lara in Vina del Mar.
84'
Scheidsrechter Juan Lara kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Juan Lara een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vina del Mar.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. CD Cobreloa Calama mag een doeltrap nemen.
83'
In Vina del Mar kopt Rodrigo Nicolas Contreras (Everton VM) de bal, maar mist doel.
83'
Everton VM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Lara op de helft van CD Cobreloa Calama.
82'
De uitploeg wisselt Jorge Espejo voor Nicolas Orrego.
82'
Inworp CD Cobreloa Calama. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Inworp voor CD Cobreloa Calama in Sausalito op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Juan Lara geeft CD Cobreloa Calama een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Everton VM.
80'
Alan Kevin Mendez Olivera schiet op doel maar scoort niet voor Everton VM in Vina del Mar.
79'
Doeltrap voor Everton VM in Sausalito.
79'
Een schot van Jorge Espejo (CD Cobreloa Calama) gaat op de paal!
79'
Scheidsrechter Juan Lara kent CD Cobreloa Calama een inworp toe op de helft van Everton VM.
78'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sausalito.
76'
Bryan Ogaz (CD Cobreloa Calama) krijgt geel van scheidsrechter Juan Lara in Sausalito en moet oppassen.
76'
Everton VM krijgt van scheidsrechter Juan Lara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
In Sausalito mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
CD Cobreloa Calama krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Lara op de helft van Everton VM.
74'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vina del Mar.
73'
Inworp op de eigen helft voor Everton VM.
72'
Vrije trap in Sausalito. Op de helft van Everton VM mag CD Cobreloa Calama een vrije trap nemen.
72'
72'
Nicolas Baeza neemt de door scheidsrechter Juan Lara gegeven hoekschop voor Everton VM in Vina del Mar.
70'
CD Cobreloa Calama gebruikt de derde wissel. Bastian Valdes vervangt Christian Bravo.
70'
In Vina del Mar krijgt CD Cobreloa Calama op de eigen helft een vrije trap te nemen.