90+6'
Scheidsrechter Juan Lara kent Deportes Iquique een inworp toe op de helft van Huachipato.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Iquique mag een doeltrap nemen.
90+5'
Scheidsrechter Juan Lara geeft een gele kaart aan Dilan Rojas (Deportes Iquique).
90+5'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juan Lara aan de uitploeg.
90+4'
Huachipato krijgt van scheidsrechter Juan Lara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Scheidsrechter Juan Lara kent een vrije trap toe aan Deportes Iquique op een gevaarlijke plek voor Huachipato.
90'
Huachipato moet opletten als Deportes Iquique van scheidsrechter Juan Lara een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89'
Huachipato krijgt een schietkans via Sebastian Saez, maar scoort niet.
89'
Scheidsrechter Juan Lara kent Huachipato een inworp toe op de helft van Deportes Iquique.
88'
Inworp op de eigen helft voor Huachipato.
87'
Scheidsrechter Juan Lara geeft een inworp aan Huachipato op de eigen helft in Estadio Tierra de Campeones.
86'
In Estadio Tierra de Campeones mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp voor Deportes Iquique in de buurt van het vijandige doel in Estadio Tierra de Campeones.
85'
Trainer Igor Oca Pulido gebruikt zijn vijfde wissel. Gonzalo Montes Calderini wordt door Sebastian Saez vervangen bij de uitploeg.
85'
Huachipato heeft Claudio Sepulveda gewisseld. Santiago Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Igor Oca Pulido.
85'
Bij Huachipato komt Maximiliano Gutierrez er in. Hij vervangt Joaquin Gutierrez.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Iquique.
84'
De scherpte ontbreekt bij Hans Francisco Salinas Flores (Deportes Iquique). Zijn poging mist doel in Iquique.
81'
Inworp Huachipato. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Scheidsrechter Juan Lara kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Tierra de Campeones.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huachipato in Iquique.
78'
Inworp voor Deportes Iquique in Estadio Tierra de Campeones op de eigen helft.
76'
De voorzet kwam van Stefan Pino Briceno.
76'
Deportes Iquique bouwt zijn voorsprong in Iquique uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Enzo Santiago Ariel Hoyos.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Tierra de Campeones.
76'
Doeltrap voor Huachipato in Estadio Tierra de Campeones.
76'
De scherpte ontbreekt bij Stefan Pino Briceno (Deportes Iquique). Zijn poging mist doel in Iquique.
75'
In Iquique krijgt Deportes Iquique op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Inworp voor Huachipato op de helft van Deportes Iquique.
75'
74'
De tweede wissel van Huachipato. Jimmy Martinez komt erin voor Brayan Enrique Palmezano Reyes in Estadio Tierra de Campeones.
74'
Wissel in Iquique: Ruben Farfan vervangt Alvaro Sebastian Ramos Sepulveda bij Deportes Iquique.
74'
Deportes Iquique brengt Joaquin Moya in de plaats van Bryan Carvallo.
73'
Scheidsrechter Juan Lara geeft Huachipato een doeltrap.
73'
De scherpte ontbreekt bij Bryan Carvallo (Deportes Iquique). Zijn poging mist doel.
73'
Vanaf links mag Enzo Santiago Ariel Hoyos een hoekschop nemen voor Deportes Iquique in Estadio Tierra de Campeones.
72'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
71'
70'
Huachipato krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Lara op de helft van Deportes Iquique.