90+6'
Deportes Copiapo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Gaston Philippe op de helft van Everton VM.
90+6'
Inworp voor Everton VM op de helft van Deportes Copiapo.
90+6'
Vergeefse doelpoging Alvaro Madrid (Everton VM) in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
90+6'
PEN
Alvaro Madrid (Everton VM) mist de door scheidsrechter Gaston Philippe gegeven strafschop.
90+3'
Scheidsrechter Gaston Philippe geeft een inworp aan Deportes Copiapo op de eigen helft in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
90+3'
Everton VM heeft Lautaro Pastran gewisseld. Federico Andres Martinez Berroa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Esteban Solari.
90+3'
De uitploeg wisselt Rodrigo Nicolas Contreras voor Matias Rodrigo Campos Lopez.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Copiapo.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Deportes Copiapo mag een doeltrap nemen.
90+2'
Lautaro Pastran neemt de door scheidsrechter Gaston Philippe gegeven hoekschop voor Everton VM in Copiapo.
90'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
89'
De uitploeg vervangt Nicolas Baeza door Sebastian Ernesto Pereira Arredondo.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Copiapo.
88'
Inworp voor Deportes Copiapo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Copiapo.
87'
Inworp op de eigen helft voor Everton VM.
86'
Bij Deportes Copiapo komt Isaac Alejandro Diaz Lobos er in. Hij vervangt Bryan Andres Soto Pereira.
86'
Everton VM gebruikt de eerste wissel. Emiliano Ramos vervangt Alan Kevin Mendez Olivera.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Copiapo.
85'
Scheidsrechter Gaston Philippe kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Everton VM krijgt een schietkans via Alan Kevin Mendez Olivera, maar scoort niet in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
84'
Estadio Luis Valenzuela Hermosilla ziet hoe Alan Kevin Mendez Olivera op doel schiet, maar niet scoort voor Everton VM.
82'
Eerste gele kaart voor Franco Ramon Torres (Deportes Copiapo) in Copiapo.
82'
Scheidsrechter Gaston Philippe geeft Everton VM een vrije trap op de eigen helft.
80'
Vanaf rechts mag Jorge Luis Luna een hoekschop nemen voor Deportes Copiapo in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
79'
Lautaro Pastran deed het voorbereidende werk.
79'
Door een doelpunt van Benjamin Rodrigo Berrios Reyes loopt de uitploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-5 in Copiapo.
78'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Deportes Copiapo in de buurt van het doel van Everton VM.
74'
In Copiapo krijgt Deportes Copiapo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
Inworp voor Everton VM in de buurt van het vijandige doel in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
71'
Inworp voor Deportes Copiapo in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla op de eigen helft.
71'
Martn Araya vervangt Felipe Reynero bij de thuisploeg.
71'
70'
Inworp voor Everton VM in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla op de eigen helft.
69'
Deportes Copiapo mag een hoekschop nemen vanaf links via Jorge Luis Luna in Estadio Luis Valenzuela Hermosilla.
68'
66'
Scheidsrechter Gaston Philippe geeft Everton VM een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportes Copiapo.
65'
Felipe Campos (Everton VM) krijgt een eerste gele kaart.
65'
Deportes Copiapo krijgt van scheidsrechter Gaston Philippe op eigen helft een vrije trap toegewezen.