Ignacio Jeraldino mist het doel en scoort niet voor Audax Italiano in Estadio Municipal de La Florida.
90+4'
Doeltrap voor Audax Italiano in Estadio Municipal de La Florida.
90+4'
Carlos Daniel Auzqui neemt de door scheidsrechter Benjamin Saravia gegeven hoekschop voor CD O'Higgins in La Florida.
90+2'
Santiago Dittborn deed het voorbereidende werk.
90+2'
Doelpunt in La Florida! Ignacio Jeraldino vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Audax Italiano.
90+1'
Scheidsrechter Benjamin Saravia geeft Audax Italiano een vrije trap op de eigen helft.
90'
Audax Italiano moet opletten als CD O'Higgins van scheidsrechter Benjamin Saravia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Luciano Daniel Arriagada Garcia staat buitenspel. Audax Italiano krijgt een vrije trap tegen.
89'
Scheidsrechter Benjamin Saravia kent CD O'Higgins een inworp toe op de helft van Audax Italiano.
88'
Hoekschop voor CD O'Higgins in Estadio Municipal de La Florida. Bryan Martin Rabello Mella neemt deze vanaf rechts.
87'
86'
Scheidsrechter Benjamin Saravia geeft een inworp aan Audax Italiano op de eigen helft in Estadio Municipal de La Florida.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Audax Italiano in La Florida.
86'
De kopbal van Octavio Bianchi (CD O'Higgins) mist het doel van de tegenstander.
85'
In Estadio Municipal de La Florida mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85'
Inworp voor CD O'Higgins in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de La Florida.
84'
Doeltrap voor CD O'Higgins in Estadio Municipal de La Florida.
82'
Carlos Daniel Auzqui (CD O'Higgins) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
81'
Audax Italiano krijgt van scheidsrechter Benjamin Saravia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in La Florida.
81'
Bryan Martin Rabello Mella neemt de door scheidsrechter Benjamin Saravia gegeven hoekschop voor CD O'Higgins in La Florida.
80'
De uitploeg vervangt Esteban Calderon door Carlos Daniel Auzqui.
80'
Trainer Victor Fuentes (CD O'Higgins) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Felipe Andres Faundez Gonzalez door Octavio Bianchi.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Benjamin Saravia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in La Florida.
78'
77'
77'
CD O'Higgins krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Saravia op de helft van Audax Italiano.
76'
Luciano Daniel Arriagada Garcia schiet op doel maar scoort niet voor Audax Italiano in La Florida.
76'
Scheidsrechter Benjamin Saravia geeft Audax Italiano een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van CD O'Higgins.
76'
Juan Ignacio Diaz lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij CD O'Higgins.
75'
De vijfde wissel van Audax Italiano. Oliver Rojas komt erin voor Alessandro Riep in Estadio Municipal de La Florida.
75'
Blessure voor Gaston Ignacio Gil Romero (Audax Italiano). Esteban Matus komt voor hem het veld in.
75'
Audax Italiano heeft Paolo Luis Guajardo gewisseld. Luciano Daniel Arriagada Garcia neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Juan Jose Ribera.