90+5'
VfB Stuttgart weet niet aan het langste eind te trekken en de wedstrijd eindigt in een gelijkspel.
90+5'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+5'
Balbezit: VfB Stuttgart: 71%, Sparta Praag: 29%.
90+5'
De voorzet door Chris Fuehrich van VfB Stuttgart bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+4'
VfB Stuttgart probeert een kans te creëeren.
90+4'
Alexander Nuebel komt uit en weet de bal te pakken
90+4'
Anthony Rouault schiet van buiten het strafschopgebied, maar Peter Vindahl Jensen heeft alles onder controle
90+4'
90+3'
Gevaarlijke overtreding door Anrie Chase van VfB Stuttgart. Victor Olatunji incasseerde.
90+3'
Een doeltrap voor Sparta Praag.
90+2'
90+2'
VfB Stuttgart geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+1'
Gevaarlijke overtreding door El Bilal Toure van VfB Stuttgart. Peter Vindahl Jensen incasseerde.
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+1'
Martin Vitik van Sparta Praag onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
90'
VfB Stuttgart neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90'
Jeff Chabot wint een luchtduel van Victor Olatunji.
90'
90'
90'
Enzo Millot van VfB Stuttgart probeert te scoren van buiten het strafschopgebied, maar het schot gaat alles behalve op doel.
89'
Filip Panak van Sparta Praag onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
89'
Chris Fuehrich slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
89'
Martin Vitik haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
89'
De voorzet door Maximilian Mittelstaedt van VfB Stuttgart bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
88'
Angelo Preciado haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
88'
Anthony Rouault van VfB Stuttgart kopt op het doel maar zijn schot wordt geblokkeerd.
88'
Fabian Rieder van VfB Stuttgart neemt een hoekschop van rechts.
88'
Goede poging op doel van Fabian Rieder, maar de keeper redt
88'
VfB Stuttgart met een potentieel gevaarlijke aanval.
87'
87'
87'
Sparta Praag begint een tegenaanval.
87'
Peter Vindahl Jensen van Sparta Praag onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
87'
El Bilal Toure slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
87'
Matej Rynes haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
86'
86'
Angelo Preciado van Sparta Praag onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
86'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Ermal Krasniqi van Sparta Praag Maximilian Mittelstaedt liet struikelen