90+8'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Robinho met de assist.
90+6'
De uitploeg komt langszij dankzij een kopbal van Lucas Maia. 2-2!
90+1'
90'
Inworp op de eigen helft voor Paysandu SC PA.
90'
Inworp Paysandu SC PA. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Vila Nova FC GO krijgt van scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Vila Nova FC GO mag een doeltrap nemen.
88'
87'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa geeft Vila Nova FC GO een doeltrap.
82'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Henrique Almeida.
82'
De thuisploeg wisselt Henrique Almeida voor Denilson Pereira.
81'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
79'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa toont Kevyn Lucas Ramos da Costa (Paysandu SC PA) de gele kaart.
79'
Vila Nova FC GO mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
78'
Inworp voor Vila Nova FC GO op de helft van Paysandu SC PA.
78'
Robinho vervangt Juan Cazares bij de uitploeg.
78'
Trainer Helio Cesar Pinto dos Anjos (Paysandu SC PA) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Joao Pedro Vieira door Jose Domingos de Moraes Neto.
76'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
75'
Blessure voor Geremias Ribeiro Junior (Vila Nova FC GO). Juan Christian Pereira Coelho komt voor hem het veld in.
73'
Henrique Almeida staat buitenspel. Vila Nova FC GO krijgt een vrije trap tegen.
72'
71'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Paysandu SC PA in de buurt van het doel van Vila Nova FC GO.
70'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa geeft Paysandu SC PA een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vila Nova FC GO.
69'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa kent Paysandu SC PA een inworp toe op de helft van Vila Nova FC GO.
68'
Paysandu SC PA moet opletten als Vila Nova FC GO van scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
Vila Nova FC GO heeft Igor Henrique Martins Machado gewisseld. Luciano Francisco Paulino neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luiz Junior De Sousa Lopes.
63'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa geeft Paysandu SC PA een vrije trap op de eigen helft.
62'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa op de helft van Vila Nova FC GO.
61'
Inworp Vila Nova FC GO. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
Trainer Helio Cesar Pinto dos Anjos gebruikt zijn eerste wissel. Jean Dias da Costa wordt door Benjamin Borasi vervangen bij de uitploeg.
60'
De bal is over de achterlijn geweest. Paysandu SC PA mag een doeltrap nemen.
58'
Paulo Boia gaat in het boekje van de scheidsrechter.
55'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA op een gevaarlijke plek voor Vila Nova FC GO.
53'
Elias raakt geblesseerd bij Vila Nova FC GO en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
52'
Inworp voor Paysandu SC PA op de helft van Vila Nova FC GO.
50'
Rhuan Ferreira Ramos (Vila Nova FC GO) krijgt een eerste gele kaart.
48'
Scheidsrechter Antonio Dib Moraes de Sousa kent een vrije trap toe aan Vila Nova FC GO, te nemen op de helft van Paysandu SC PA.