90+5'
90+5'
Inworp Mirassol FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Mirassol FC krijgt van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Vila Nova FC GO mag een doeltrap nemen.
90+2'
Vrije trap voor Mirassol FC op de helft van Vila Nova FC GO.
90+1'
Mirassol FC schiet tussen de palen, maar Lucas Gazal ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90'
Mirassol FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van Vila Nova FC GO.
88'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Vila Nova FC GO moet opletten als Mirassol FC van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan Vila Nova FC GO, te nemen op de helft van Mirassol FC.
85'
De uitploeg wisselt Lucas Ramon voor Paulo Henrique Barbosa De Almeida.
84'
Arbiter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan Vila Nova FC GO op de eigen helft.
83'
Vila Nova FC GO gebruikt de vijfde wissel. Guilherme Silva Lacerda vervangt Henrique Almeida.
82'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim toont Diego Quirino (Mirassol FC) de gele kaart.
81'
Arbiter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent Vila Nova FC GO een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
77'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Mirassol FC een doeltrap.
76'
Trainer Mozart Santos Batista Junior gebruikt zijn derde wissel. Warley wordt door Lucas Gazal vervangen bij de uitploeg.
72'
Vila Nova FC GO heeft Juan Christian Pereira Coelho gewisseld. Apodi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luiz Junior De Sousa Lopes.
72'
Inworp op de eigen helft voor Vila Nova FC GO.
70'
Trainer Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Luiz Henrique Soares Firmino door Chico.
70'
Mirassol FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim op de helft van Vila Nova FC GO.
68'
De bal gaat binnen. De thuisploeg neemt de leiding via Henrique Almeida. 1-0!
67'
Vila Nova FC GO krijgt een schietkans via Joao Lucas Vilela de Sousa, maar scoort niet.
64'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Mirassol FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vila Nova FC GO.
63'
Vila Nova FC GO krijgt van scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim op eigen helft een vrije trap toegewezen.
62'
Gele kaart. Joao Victor Carroll Santana (Mirassol FC) gaat op de bon.
62'
Bruno Matias dos Santos (Vila Nova FC GO) staat momenteel niet op het veld, maar krijgt toch een gele kaart.
62'
Vila Nova FC GO brengt Joao Lucas Vilela de Sousa in de plaats van Luciano Francisco Paulino.
61'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
56'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft een gele kaart aan Henrique Almeida (Vila Nova FC GO).
54'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim geeft Vila Nova FC GO een vrije trap op de eigen helft.
54'
Inworp Vila Nova FC GO. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53'
De poging van Henrique Almeida (Vila Nova FC GO) mist doel.
51'
Scheidsrechter Denis da Silva Ribeiro Serafim kent Mirassol FC een inworp toe op de helft van Vila Nova FC GO.