1 - 0Einde
90+6'
90+5'
Vila Nova FC GO moet opletten als Goias van scheidsrechter Braulio da Silva Machado een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Vila Nova FC GO mag een doeltrap nemen.
90+5'
Doelpoging Goias! Het schot van Pedro Junqueira gaat niet tussen de palen.
90'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Vila Nova FC GO mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
86'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent een vrije trap toe aan Goias, te nemen op de helft van Vila Nova FC GO.
84'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
84'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Vila Nova FC GO een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
83'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Geovane.
83'
Breno Herculano vervangt Edson bij de uitploeg.
82'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Vila Nova FC GO een vrije trap op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado geeft Goias een doeltrap.
78'
78'
Vila Nova FC GO krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Braulio da Silva Machado op de helft van Goias.
78'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent Vila Nova FC GO een inworp toe op de helft van Goias.
77'
Arbiter Braulio da Silva Machado kent een vrije trap toe aan Vila Nova FC GO op de eigen helft.
75'
Vila Nova FC GO heeft Henrique Almeida gewisseld. Geovane neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luiz Junior De Sousa Lopes.
75'
Vila Nova FC GO brengt Apodi in de plaats van Juan Christian Pereira Coelho.
74'
74'
Inworp voor Vila Nova FC GO op de helft van Goias.
72'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado kent Goias een inworp toe op de helft van Vila Nova FC GO.
69'
Vrije trap voor Goias op de helft van Vila Nova FC GO.
68'
Alesson (Vila Nova FC GO) staat buitenspel.
68'
Trainer Marcio Zanardi Gomes da Silva gebruikt zijn vierde wissel. Luiz Henrique wordt door Cristiano vervangen bij de uitploeg.
67'
Goias gebruikt de derde wissel. Regis vervangt Wellinton Matheus.
67'
Vila Nova FC GO krijgt van scheidsrechter Braulio da Silva Machado op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66'
63'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Braulio da Silva Machado op de helft van Vila Nova FC GO.
62'
Igor Henrique Martins Machado legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 1-0.
60'
Inworp voor Goias op de helft van Vila Nova FC GO.
58'
De uitploeg vervangt Thiago Galhardo door Pedro Junqueira.
57'
56'
55'
Edson van Goias is geblesseerd en het spel ligt even stil.
54'
Scheidsrechter Braulio da Silva Machado toont Edson (Goias) de gele kaart.
54'
Henrique Almeida raakt geblesseerd bij Vila Nova FC GO en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
53'
Bij Goias bevindt Rafael Gava zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Braulio da Silva Machado.