90+9'
SC Recife PE krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro op de helft van Gremio Novorizontino SP.
90+6'
Chico (SC Recife PE) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
90+5'
90+4'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro geeft Gremio Novorizontino SP een doeltrap.
90+4'
Riquelme (SC Recife PE) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
90+2'
Inworp SC Recife PE. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Patrick Marcos de Sousa Freitas lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Gremio Novorizontino SP.
90+1'
Riquelme mist het doel en scoort niet voor SC Recife PE.
90'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Patrick Marcos de Sousa Freitas (Gremio Novorizontino SP).
88'
Trainer Mariano Soso gebruikt zijn vierde wissel. Allisson Agostinho Cassiano Da Silva wordt door Diego Eduardo Moreira vervangen bij de thuisploeg.
86'
Gele kaart. Patrick Marcos de Sousa Freitas (Gremio Novorizontino SP) gaat op de bon.
86'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor SC Recife PE in de buurt van het doel van Gremio Novorizontino SP.
85'
82'
SC Recife PE krijgt van scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Trainer Eduardo Baptista (Gremio Novorizontino SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Paulo Vitor Fernandes Pereira door Rafael Ferreira Donato.
81'
Vrije trap voor Gremio Novorizontino SP op de helft van SC Recife PE.
80'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Doelpunt! SC Recife PE brengt het verschil terug tot 1-2 via Fabricio Dominguez Huertas.
75'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro toont Joao Vitor Silva Dantas de Oliveira (Gremio Novorizontino SP) de gele kaart.
73'
Gremio Novorizontino SP gebruikt de derde wissel. Joao Vitor Silva Dantas de Oliveira vervangt Rodrigo Soares.
73'
Inworp Gremio Novorizontino SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Buitenspel Gremio Novorizontino SP. Rodolfo wordt teruggefloten door scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro.
68'
De thuisploeg wisselt Gustavo Coutinho voor Riquelme.
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Gremio Novorizontino SP mag een doeltrap nemen.
65'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro geeft SC Recife PE een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gremio Novorizontino SP.
65'
Vergeefse doelpoging Fabricio Dominguez Huertas (SC Recife PE).
64'
Inworp voor SC Recife PE op de helft van Gremio Novorizontino SP.
62'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Fabricio Daniel plaats maken voor Altemir Cordeiro Pessôa Neto.
61'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro kent een vrije trap toe aan Gremio Novorizontino SP, te nemen op de helft van SC Recife PE.
60'
Fabricio Daniel raakt geblesseerd bij Gremio Novorizontino SP en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
59'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro geeft Gremio Novorizontino SP een vrije trap op de eigen helft.
58'
Scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro kent SC Recife PE een inworp toe op de helft van Gremio Novorizontino SP.
57'
Poging met het hoofd van Paulo Vitor Fernandes Pereira. Maar geen doelpunt voor Gremio Novorizontino SP.
56'
Gremio Novorizontino SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Angleison Marcos Vieira Monteiro op de helft van SC Recife PE.