90+5'
Arbiter Emerson Ricardo De Almeida Andrade kent een vrije trap toe aan SC Recife PE op de eigen helft.
90+4'
Victor Andrade schiet op doel maar scoort niet voor Botafogo FC SP in Recife.
90+2'
90+2'
Inworp op de eigen helft voor SC Recife PE.
90+1'
Botafogo FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade op de helft van SC Recife PE.
90'
Wissel in Recife: Fabinho vervangt Fabricio Dominguez Huertas bij SC Recife PE.
90'
Botafogo FC SP krijgt van scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
In Recife krijgt Botafogo FC SP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87'
Trainer Pedro Miguel Marques da Costa Filipe gebruikt zijn vierde wissel. Lucas Lima wordt door Lenny Ivo Lobato Romanelli vervangen bij de thuisploeg.
87'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.
85'
In Ilha do Retiro mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84'
Pedrinho (SC Recife PE) krijgt geel.
83'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Recife.
82'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade geeft een inworp aan Botafogo FC SP op de eigen helft in Ilha do Retiro.
82'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade kent een vrije trap toe aan SC Recife PE, te nemen op de helft van Botafogo FC SP.
81'
Vrije trap voor SC Recife PE op de helft van Botafogo FC SP.
81'
Eerste gele kaart voor Douglas Baggio de Oliveira Costa (Botafogo FC SP) in Recife.
80'
Botafogo FC SP heeft Fabio Sanches gewisseld. Alex Sandro de Oliveira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcio Zanardi Gomes da Silva.
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Botafogo FC SP in Recife.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Ilha do Retiro.
78'
Fabricio Dominguez Huertas (SC Recife PE) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
77'
76'
Het voorbereidende werk werd verricht door Wellington Silva.
76'
Julian Fernandez kopt de bal raak voor SC Recife PE en vergroot de voorsprong tot 3-1 in Ilha do Retiro.
75'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor SC Recife PE in de buurt van het doel van Botafogo FC SP.
74'
74'
Scheidsrechter Emerson Ricardo De Almeida Andrade toont João Vitor Hipolito Costa (Botafogo FC SP) de gele kaart.
72'
Botafogo FC SP is weer compleet nu Wallison weer terug het veld van Ilha do Retiro in mag.
71'
Julian Fernandez gaat in het boekje van de scheidsrechter.
71'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Emerson Ricardo De Almeida Andrade een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Recife.
71'
70'
Het spel ligt even stil in Recife. Wallison (Botafogo FC SP) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
69'
69'
Trainer Marcio Zanardi Gomes da Silva gebruikt zijn vierde wissel. Emerson Ramon Bezerra Oliveira wordt door Ericson Da Silva vervangen bij de uitploeg.
68'
67'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ilha do Retiro.
67'
SC Recife PE heeft Gustavo Coutinho gewisseld. Ze Roberto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pedro Miguel Marques da Costa Filipe.
66'
De tweede wissel van SC Recife PE. Pedrinho komt erin voor Christian Jonatan Ortiz in Ilha do Retiro.
66'
SC Recife PE brengt Wellington Silva in de plaats van Chrystian Amaral Barletta De Almeida.