Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva geeft SC Recife PE een doeltrap.
Chrystian Amaral Barletta De Almeida (SC Recife PE) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
Vrije trap voor Amazonas FC AM op de helft van SC Recife PE.
De uitploeg incasseert geel op naam van Luiz Ricardo Alves.
90+2'
Fabricio Dominguez Huertas (SC Recife PE) krijgt geel.
90+1'
Amazonas FC AM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva op de helft van SC Recife PE.
90'
Een doelpoging van Ze Roberto (SC Recife PE) mist scherpte.
87'
Trainer Rafael dos Santos Lacerda gebruikt zijn vijfde wissel. Renan Santos De Castro wordt door Sidcley vervangen bij de uitploeg.
87'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva fluit voor buitenspel van SC Recife PE.
84'
De assist kwam van Chrystian Amaral Barletta De Almeida.
84'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva kent een vrije trap toe aan SC Recife PE, te nemen op de helft van Amazonas FC AM.
82'
Arbiter Rodrigo da Fonseca Silva kent een vrije trap toe aan Amazonas FC AM op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva kent Amazonas FC AM een inworp toe op de helft van SC Recife PE.
80'
Inworp op de eigen helft voor SC Recife PE.
79'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva geeft een gele kaart aan Chrystian Amaral Barletta De Almeida (SC Recife PE).
79'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva geeft Amazonas FC AM een vrije trap op de eigen helft.
78'
Inworp voor Amazonas FC AM op de helft van SC Recife PE.
77'
Ze Roberto vervangt Gustavo Coutinho bij de thuisploeg.
76'
Igor Carius lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij SC Recife PE.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. SC Recife PE mag een doeltrap nemen.
73'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Igor Carius (SC Recife PE).
73'
Het spel ligt even stil: Tiago Cameta (Amazonas FC AM) is geblesseerd.
73'
72'
De gele kaart wordt getoond aan Filipinho, die bij SC Recife PE op de bank zit.
70'
Inworp Amazonas FC AM. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70'
De poging van Sebastiao Enio Santos de Almeida (Amazonas FC AM) mist doel.
69'
Scheidsrechter Rodrigo da Fonseca Silva kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68'
Doelpoging SC Recife PE! Het schot van Chrystian Amaral Barletta De Almeida gaat niet tussen de palen.
67'
SC Recife PE brengt Igor Carius in de plaats van Dalbert.
67'
De thuisploeg vervangt Fabio Matheus door Wellington Silva.
66'
Luciano Castan (SC Recife PE) krijgt een eerste gele kaart.
65'
Inworp op de eigen helft voor Amazonas FC AM.
61'
Sebastiao Enio Santos de Almeida deed het voorbereidende werk.
61'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Luan Santos Silva.
61'
Schot op doel van Cauan Barros. Maar zonder doelpunt voor Amazonas FC AM als gevolg.