2 - 0Einde
90+6'
Santos mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima op de helft van Santos.
90+2'
Inworp voor Goias op de helft van Santos.
90+1'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Santos.
90'
De scherpte ontbreekt bij Juninho (Goias). Zijn poging mist doel.
89'
Trainer Fabio Luiz Carille Araujo (Santos) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Gonzalo Escobar door Rodrigo Ferreira Da Silva.
89'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent Santos een inworp toe op de helft van Goias.
88'
De uitploeg wisselt Breno Herculano voor Denzel Nogueira Damasceno.
85'
Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Pituca.
85'
Santos moet opletten als Goias van scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
84'
Vrije trap voor Goias op de helft van Santos.
83'
Santos gebruikt de vierde wissel. Hayner vervangt Joao Pedro Chermont Crema.
79'
79'
Santos schiet tussen de palen, maar Romulo Otero ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
79'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent een vrije trap toe aan Santos, te nemen op de helft van Goias.
77'
Goias krijgt van scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Trainer Marcio Zanardi Gomes da Silva gebruikt zijn vierde wissel. Welington wordt door Nathan Melo Silva vervangen bij de uitploeg.
73'
Schot op doel van Gonzalo Escobar. Maar zonder doelpunt voor Santos als gevolg.
70'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Santos mag een doeltrap nemen.
68'
68'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft een gele kaart aan Lucas Ribeiro (Goias).
67'
Santos brengt Willian in de plaats van Julio Furch.
67'
Bij Santos komt Romulo Otero er in. Hij vervangt Pedrinho.
65'
Pedro Junqueira vervangt Wellinton Matheus bij de uitploeg.
65'
De uitploeg vervangt Marcao Silva door Juninho.
63'
62'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima toont Gonzalo Escobar (Santos) de gele kaart.
60'
Bij Santos bevindt Julio Furch zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima.
58'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima geeft Goias een doeltrap.
58'
Gonzalo Escobar mist het doel en scoort niet voor Santos.
57'
De bal is over de achterlijn geweest. Goias mag een doeltrap nemen.
57'
De scherpte ontbreekt bij Giuliano (Santos). Zijn poging mist doel.
56'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
54'
Scheidsrechter Rodrigo Jose Pereira de Lima kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50'
Joaquim (Santos) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.