90+5'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent Chapecoense SC een inworp toe op de helft van Santos.
90+4'
Inworp voor Chapecoense SC op de helft van Santos.
90+3'
De assist kwam van Souza.
90+3'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Willian (Santos) zijn team op voorsprong. De stand is nu 1-0.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Chapecoense SC.
90'
Arbiter Jefferson Ferreira de Moraes kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft Chapecoense SC een vrije trap op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Vergeefse doelpoging Rubens Tadeu Hartmann Ricoldi (Chapecoense SC).
84'
Chapecoense SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes op de helft van Santos.
84'
De uitploeg wisselt Guilherme Seefeldt Krolow voor Bruno.
84'
Santos heeft Rodrigo Ferreira Da Silva gewisseld. Souza neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fabio Luiz Carille Araujo.
81'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft Chapecoense SC een doeltrap.
80'
Inworp Santos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Willian (Santos) krijgt een eerste gele kaart.
79'
78'
Chapecoense SC krijgt van scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Inworp op de eigen helft voor Santos.
75'
75'
Marcelinho lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Chapecoense SC.
74'
73'
Santos brengt Mateus Xavier in de plaats van Julio Furch.
73'
Het spel ligt even stil: Marcelinho (Chapecoense SC) is geblesseerd.
71'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op een gevaarlijke plek voor Santos.
69'
Trainer Umberto Louzer gebruikt zijn derde wissel. Thomas Bedinelli wordt door Walterson vervangen bij de uitploeg.
69'
Giovanni Augusto vervangt Thayllon bij de uitploeg.
69'
De uitploeg vervangt Johnathan Marlone Azevedo da Silva door Mario Sergio.
68'
De defensie van Chapecoense SC voorkomt dat een kopbal van Julio Furch (Santos) in het doel belandt.
64'
Bij Santos komt Willian er in. Hij vervangt Romulo Otero.
64'
Trainer Fabio Luiz Carille Araujo (Santos) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Aderlan door Joao Pedro Chermont Crema.
63'
62'
60'
Scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes geeft Santos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chapecoense SC.
59'
Pedrinho raakt namens Santos de paal!
59'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Jefferson Ferreira de Moraes.
59'
Chapecoense SC schiet tussen de palen, maar Marcinho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.