90+7'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent AA Ponte Preta SP een inworp toe op de helft van Guarani FC SP.
90+7'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft een inworp aan Guarani FC SP op de eigen helft in Estadio Moises Lucarelli.
90+6'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Guarani FC SP een vrije trap op de eigen helft.
90+4'
De vijfde wissel van Guarani FC SP. Lucas Araujo komt erin voor Matheus Bueno in Estadio Moises Lucarelli.
90+4'
Trainer Allan Rodrigo Aal (Guarani FC SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Caio Henrique da Silva Dantas door Bruno Pereira Mendes.
90+4'
Vrije trap voor Guarani FC SP op de helft van AA Ponte Preta SP.
90+4'
Joilson (AA Ponte Preta SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Campinas.
90+2'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft een gele kaart aan Hudson Alexandre Batista da Silva (AA Ponte Preta SP).
90'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Guarani FC SP een doeltrap.
90'
Inworp voor AA Ponte Preta SP in de buurt van het vijandige doel in Estadio Moises Lucarelli.
89'
87'
AA Ponte Preta SP moet uitkijken als Guarani FC SP een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Moises Lucarelli.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guarani FC SP in Campinas.
85'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Inworp voor AA Ponte Preta SP in Estadio Moises Lucarelli op de eigen helft.
85'
De uitploeg vervangt Luan Dias da Silva door Pierre.
84'
Reinaldo vervangt Joao Victor Lima Ferreira bij de uitploeg.
84'
Luan Dias da Silva (Guarani FC SP) staat buitenspel.
83'
Guarani FC SP mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Luan Dias da Silva in Estadio Moises Lucarelli.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Campinas.
82'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent Guarani FC SP een inworp toe op de helft van AA Ponte Preta SP.
82'
Vanaf links mag Luan Dias da Silva een hoekschop nemen voor Guarani FC SP in Estadio Moises Lucarelli.
82'
AA Ponte Preta SP heeft Vinicius Rodrigues Adelino Dos Santos gewisseld. Everton neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Nelson Baptista Junior.
81'
Wissel in Campinas: Marlon Roberto vervangt Heitor bij Guarani FC SP.
80'
Inworp op de eigen helft voor AA Ponte Preta SP.
79'
Inworp voor AA Ponte Preta SP op de helft van Guarani FC SP.
79'
79'
Luan Dias da Silva schiet op doel maar scoort niet voor Guarani FC SP in Campinas.
78'
77'
Guarani FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op de helft van AA Ponte Preta SP.
76'
In Estadio Moises Lucarelli mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
AA Ponte Preta SP brengt Wellison Matheus Rodriguez Regis in de plaats van Iago Dias.
76'
75'
Inworp Guarani FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
AA Ponte Preta SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op de helft van Guarani FC SP.
73'
72'
In Campinas krijgt Guarani FC SP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
In Estadio Moises Lucarelli mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Vrije trap in Estadio Moises Lucarelli. Op de helft van AA Ponte Preta SP mag Guarani FC SP een vrije trap nemen.