De scherpte ontbreekt bij Geirton Marques Aires (CR Brasil AL). Zijn poging mist doel.
90+8'
Gele kaart. Yeferson Agustin Quintana Alonso (Paysandu SC PA) gaat op de bon.
90+8'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CR Brasil AL in de buurt van het doel van Paysandu SC PA.
90+7'
Mike krijgt een gele kaart, ookal zit hij op de bank bij CR Brasil AL.
90+3'
Trainer Daniel Pollo Barioni gebruikt zijn vierde wissel. Leo Pereira wordt door Lucas Kallyel da Silva Ramalho vervangen bij de uitploeg.
90+3'
De poging van Valdemir (Paysandu SC PA) mist doel.
90+1'
Scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa kent een vrije trap toe aan Paysandu SC PA, te nemen op de helft van CR Brasil AL.
90'
CR Brasil AL gebruikt de derde wissel. Getulio vervangt Anselmo Ramon.
89'
Esli Samuel Garcia Cordero (Paysandu SC PA) staat buitenspel.
88'
Joao Pedro (CR Brasil AL) krijgt een eerste gele kaart.
87'
Nicolas staat buitenspel. Paysandu SC PA krijgt een vrije trap tegen.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Paysandu SC PA mag een doeltrap nemen.
85'
Trainer Helio Cesar Pinto dos Anjos (Paysandu SC PA) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Edilson Jose da Silva Junior door Valdemir.
84'
CR Brasil AL krijgt van scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Arbiter Maguielson Lima Barbosa kent een vrije trap toe aan CR Brasil AL op de eigen helft.
83'
Vrije trap voor Paysandu SC PA op de helft van CR Brasil AL.
83'
Paysandu SC PA is weer compleet nu Lucas Maia weer terug het veld in mag.
82'
Diogo Hereda da Silva (CR Brasil AL) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
80'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Lucas Maia (Paysandu SC PA).
80'
Inworp voor CR Brasil AL op de helft van Paysandu SC PA.
79'
Scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa geeft CR Brasil AL een vrije trap op de eigen helft.
77'
Scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa geeft Paysandu SC PA een doeltrap.
77'
De poging van Anselmo Ramon (CR Brasil AL) mist doel.
71'
Paysandu SC PA brengt Gabriel Santos in de plaats van Edinho.
71'
69'
Scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa geeft Paysandu SC PA een vrije trap op de eigen helft.
67'
Paysandu SC PA krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa op de helft van CR Brasil AL.
65'
De assist kwam van Anselmo Ramon.
65'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Leo Pereira.
65'
CR Brasil AL heeft Romulo gewisseld. Mike neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Daniel Pollo Barioni.
64'
De uitploeg vervangt Lucas de Oliveira Teodoro Falcao door Joao Neto.
62'
Scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa kent Paysandu SC PA een inworp toe op de helft van CR Brasil AL.
61'
CR Brasil AL krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Maguielson Lima Barbosa op de helft van Paysandu SC PA.
60'
Joao Pedro Vieira zet de strafschop om in een doelpunt en bezorgt Paysandu SC PA een 1-0 voorsprong.
57'
Inworp op de eigen helft voor CR Brasil AL.
54'
Een doelpoging van Jose Domingos de Moraes Neto (Paysandu SC PA) mist scherpte.
54'
Inworp CR Brasil AL. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.