90+8'
Buitenspel Operario Ferroviario EC PR.
90+7'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Operario Ferroviario EC PR een doeltrap.
90+5'
Patrick de Carvalho Brey deed het voorbereidende werk.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Operario Ferroviario EC PR.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Botafogo FC SP mag een doeltrap nemen.
90+3'
90+1'
Inworp Botafogo FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Gustavo Bochecha (Botafogo FC SP) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
87'
Lucas Vinicius Dias Costa krijgt een tweede gele kaart en Botafogo FC SP moet verder met een man minder.
87'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior aan de thuisploeg.
85'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Botafogo FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Operario Ferroviario EC PR.
84'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Botafogo FC SP moet opletten als Operario Ferroviario EC PR van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Operario Ferroviario EC PR een vrije trap op de eigen helft.
79'
78'
De kopbal van Anderson Ferreira Da Silva (Operario Ferroviario EC PR) mist het doel van de tegenstander.
77'
Operario Ferroviario EC PR brengt Ronald Santanna Rodrigues in de plaats van Daniel.
76'
Thassio Marques Melo da Silva Almeida vervangt Matheus Costa bij de uitploeg.
76'
De uitploeg wisselt Jean Victor Barros voor Bernardo Schappo.
73'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan Botafogo FC SP, te nemen op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
73'
Rodrigo Lindoso gaat in het boekje van de scheidsrechter.
71'
69'
Inworp Operario Ferroviario EC PR. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
68'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Operario Ferroviario EC PR een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo FC SP.
66'
De bal is over de achterlijn geweest. Operario Ferroviario EC PR mag een doeltrap nemen.
66'
Botafogo FC SP schiet tussen de palen, maar Douglas Baggio de Oliveira Costa ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
65'
64'
Trainer Rainer Oliveira (Operario Ferroviario EC PR) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Pedro Lucas door Marco Antonio de Oliveira Coelho.
63'
Bij Operario Ferroviario EC PR komt Ronaldo Henrique Silva er in. Hij vervangt Bruno Aparecido Reis Ezequiel.
63'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
61'
60'
58'
58'
De uitploeg vervangt Alex Sandro de Oliveira door Jonas Toro.
55'
53'
52'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft een gele kaart aan Lucas Vinicius Dias Costa (Botafogo FC SP).
52'
Operario Ferroviario EC PR krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van Operario Ferroviario EC PR.