90+7'
SC Recife PE mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lucas Lima in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent SC Recife PE een inworp toe op de helft van Gremio Novorizontino SP.
90+6'
SC Recife PE krijgt van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Gremio Novorizontino SP mag een hoekschop nemen vanaf links via Eduardo Biasi in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
90+4'
Inworp voor SC Recife PE in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase op de eigen helft.
90+4'
Arbiter Bruno Arleu de Araujo kent een vrije trap toe aan Gremio Novorizontino SP op de eigen helft.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Gremio Novorizontino SP mag een doeltrap nemen.
90+3'
In Novo Horizonte krijgt SC Recife PE op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft een inworp aan SC Recife PE op de eigen helft in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
90+2'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP op de helft van SC Recife PE.
90+1'
Bij SC Recife PE komt Lenny Ivo Lobato Romanelli er in. Hij vervangt Gustavo Coutinho.
90'
Inworp SC Recife PE. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
90'
Bij Gremio Novorizontino SP bevindt Altemir Cordeiro Pessôa Neto zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo.
89'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft Gremio Novorizontino SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SC Recife PE.
88'
Gele kaart in Novo Horizonte: Pedrinho (SC Recife PE) gaat op de bon bij scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo.
88'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent een vrije trap toe aan Gremio Novorizontino SP, te nemen op de helft van SC Recife PE.
87'
SC Recife PE heeft Fabricio Dominguez Huertas gewisseld. Pedrinho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pedro Miguel Marques da Costa Filipe.
86'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft een gele kaart aan Eduardo Marcelo Rodrigues Nunes (Gremio Novorizontino SP).
86'
De uitploeg wisselt Felipe voor Luciano Castan.
83'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo kent een vrije trap toe aan SC Recife PE, te nemen op de helft van Gremio Novorizontino SP.
82'
SC Recife PE krijgt een schietkans via Gustavo Coutinho, maar scoort niet.
82'
Inworp op de eigen helft voor Gremio Novorizontino SP.
81'
SC Recife PE krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo op de helft van Gremio Novorizontino SP.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bruno Arleu de Araujo een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Novo Horizonte.
80'
Gremio Novorizontino SP brengt Oscar Ruiz in de plaats van Lucca.
77'
SC Recife PE loopt uit naar een comfortabele 1-3 voorsprong dankzij Chrystian Amaral Barletta De Almeida.
77'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase op de eigen helft.
77'
Pech voor SC Recife PE. Rafael Thyere treft de lat met zijn kopbal.
76'
SC Recife PE krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo in Novo Horizonte.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gremio Novorizontino SP in Novo Horizonte.
75'
Gremio Novorizontino SP moet opletten als SC Recife PE van scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
In Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
74'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft SC Recife PE een vrije trap op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Bruno Arleu de Araujo geeft een inworp aan Gremio Novorizontino SP op de eigen helft in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
73'
Trainer Eduardo Baptista gebruikt zijn vierde wissel. Marlon wordt door Eduardo Marcelo Rodrigues Nunes vervangen bij de thuisploeg.
73'
Wissel in Novo Horizonte: Igor Formiga vervangt Rodrigo Soares bij Gremio Novorizontino SP.