90+5'
Gustavo Vilar dos Santos gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+4'
Avai krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio op de helft van Gremio Novorizontino SP.
90+2'
Buitenspel Avai. Vagner Love wordt teruggefloten.
90+1'
Leonardo Santiago Barcelar mist het doel en scoort niet voor Gremio Novorizontino SP.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Avai mag een doeltrap nemen.
89'
Inworp op de eigen helft voor Avai.
88'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP op de helft van Avai.
88'
Trainer Eduardo Baptista (Gremio Novorizontino SP) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Altemir Cordeiro Pessôa Neto door Leonardo Santiago Barcelar.
87'
Gremio Novorizontino SP brengt Danilo Barcelos in de plaats van Marlon.
87'
Inworp Avai. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Novo Horizonte.
85'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Novo Horizonte.
84'
Doeltrap voor Gremio Novorizontino SP in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
84'
Avai krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio in Novo Horizonte.
83'
Pedro Antonio Pimentel Ferreira neemt de door scheidsrechter Savio Pereira Sampaio gegeven hoekschop voor Avai in Novo Horizonte.
81'
De uitploeg vervangt Luis Eduardo Gaspar Coelho door Pedro Antonio Pimentel Ferreira.
81'
Wissel in Novo Horizonte: Andrey Felisberto dos Santos vervangt Willian Maranhao bij Avai.
81'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Novo Horizonte.
79'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent Avai een inworp toe op de helft van Gremio Novorizontino SP.
79'
Inworp voor Avai in de buurt van het vijandige doel in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
78'
In Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Inworp voor Avai ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Novo Horizonte.
77'
76'
75'
Vrije trap in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase. Op de helft van Gremio Novorizontino SP mag Avai een vrije trap nemen.
74'
Vagner Love vervangt Hygor Cleber Garcia Silva bij de uitploeg.
74'
73'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Avai een doeltrap.
73'
De poging van Altemir Cordeiro Pessôa Neto (Gremio Novorizontino SP) mist doel in Estadio Dr. Jorge Ismael de Biase.
73'
De thuisploeg wisselt Eduardo Biasi voor Joao Vitor Silva Dantas de Oliveira.
71'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Gremio Novorizontino SP in Novo Horizonte.
69'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.