90+9'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Gremio Novorizontino SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van America FC MG.
90+5'
America FC MG krijgt van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent America FC MG een inworp toe op de helft van Gremio Novorizontino SP.
90+4'
Inworp America FC MG. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor America FC MG.
90'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft Gremio Novorizontino SP een vrije trap op de eigen helft.
90'
Elias (America FC MG) is weer terug binnen de lijnen.
90'
Gremio Novorizontino SP gebruikt de vijfde wissel. Geovane Batista de Faria vervangt Eduardo Biasi.
86'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Elias (America FC MG).
86'
Gremio Novorizontino SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio op de helft van America FC MG.
85'
Arbiter Wilton Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft America FC MG een vrije trap op de eigen helft.
83'
Elias lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij America FC MG.
83'
De uitploeg vervangt Fabio Luciano da Silva door Jonathas.
83'
Trainer Cauan Almeida (America FC MG) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Fernando Gaston Elizari door Adyson.
83'
Elias van America FC MG is geblesseerd en het spel ligt even stil.
82'
Gremio Novorizontino SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP op de helft van America FC MG.
80'
Trainer Eduardo Baptista (Gremio Novorizontino SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Rodolfo door Lucca.
80'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Inworp Gremio Novorizontino SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Bij Gremio Novorizontino SP komt Igor Formiga er in. Hij vervangt Rodrigo Soares.
73'
America FC MG brengt Daniel Aquiles Lima Cavalcante in de plaats van Felipe Amaral Casarin Damasceno.
73'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft America FC MG een doeltrap.
70'
Inworp voor America FC MG op de helft van Gremio Novorizontino SP.
69'
68'
66'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio geeft een gele kaart aan Rodrigo Soares (Gremio Novorizontino SP).
66'
Scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio kent een vrije trap toe aan America FC MG, te nemen op de helft van Gremio Novorizontino SP.
65'
De scherpte ontbreekt bij Willian Farias (Gremio Novorizontino SP). Zijn poging mist doel.
63'
Vergeefse doelpoging Rodolfo (Gremio Novorizontino SP).
62'
61'
Trainer Cauan Almeida gebruikt zijn eerste wissel. Davo wordt door Vinicius vervangen bij de uitploeg.
61'
Vrije trap voor Gremio Novorizontino SP op de helft van America FC MG.
57'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Wilton Pereira Sampaio aan de thuisploeg.