Een doelpoging van Rodolfo (Gremio Novorizontino SP) mist scherpte.
90+5'
Diego Fabian Torres (Amazonas FC AM) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+4'
Arbiter Luciano da Silva Miranda Filho kent een vrije trap toe aan Gremio Novorizontino SP op de eigen helft.
90+4'
De thuisploeg wisselt Fabricio Daniel voor Danilo Barcelos.
90+2'
Rafael Ferreira Donato kan weer verder bij Gremio Novorizontino SP.
90+2'
Trainer Rafael dos Santos Lacerda (Amazonas FC AM) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Cauan Barros door Luis Felipe Rebelo Costa.
90+1'
Amazonas FC AM heeft Matheus gewisseld. William Barbio neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rafael dos Santos Lacerda.
90+1'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho geeft Gremio Novorizontino SP een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Rafael Ferreira Donato van Gremio Novorizontino SP is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho geeft Amazonas FC AM een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Gremio Novorizontino SP.
87'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Arbiter Luciano da Silva Miranda Filho kent een vrije trap toe aan Amazonas FC AM op de eigen helft.
83'
Vrije trap voor Gremio Novorizontino SP op de helft van Amazonas FC AM.
82'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP op de helft van Amazonas FC AM.
82'
Rodolfo (Gremio Novorizontino SP) is weer terug binnen de lijnen.
80'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho kent een vrije trap toe aan Amazonas FC AM, te nemen op de helft van Gremio Novorizontino SP.
79'
Inworp op de eigen helft voor Amazonas FC AM.
79'
78'
Lucca (Gremio Novorizontino SP) krijgt een eerste gele kaart.
78'
Amazonas FC AM krijgt van scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jorge Andres Roa Jimenez (Amazonas FC AM).
77'
Amazonas FC AM krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho op de helft van Gremio Novorizontino SP.
76'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
De bal is over de achterlijn geweest. Amazonas FC AM mag een doeltrap nemen.
74'
Inworp Amazonas FC AM. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
72'
Bij Amazonas FC AM bevindt Sebastiao Enio Santos de Almeida zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho.
71'
Inworp op de eigen helft voor Gremio Novorizontino SP.
70'
Amazonas FC AM moet opletten als Gremio Novorizontino SP van scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Voor Jorge Andres Roa Jimenez is de wedstrijd voorbij. Diego Fabian Torres vervangt de aangeslagen speler bij Amazonas FC AM.
66'
Rodolfo vervangt Enzo Rocha Bonifacio dos Santos bij de thuisploeg.
66'
Gremio Novorizontino SP brengt Leonardo Santiago Barcelar in de plaats van Rodrigo Soares.
66'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho geeft Amazonas FC AM een vrije trap op de eigen helft.
64'
Rafael Aparecido de Paulo Tavares gaat in het boekje van de scheidsrechter.
63'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho kent Amazonas FC AM een inworp toe op de helft van Gremio Novorizontino SP.
59'
Vrije trap voor Amazonas FC AM op de helft van Gremio Novorizontino SP.
58'
De scherpte ontbreekt bij Eduardo Biasi (Gremio Novorizontino SP). Zijn poging mist doel.
57'
Scheidsrechter Luciano da Silva Miranda Filho kent een vrije trap toe aan Gremio Novorizontino SP, te nemen op de helft van Amazonas FC AM.