90+5'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Santos een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Mirassol FC een doeltrap.
90+4'
Mirassol FC gebruikt de vierde wissel. Alex Silva vervangt Fernandinho.
90+2'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op een gevaarlijke plek voor Santos.
90+2'
Willian gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
Inworp Santos. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Luiz Otavio (Mirassol FC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
86'
Lucas Gazal mist een kopkans voor Mirassol FC.
85'
Inworp Mirassol FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Santos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva op de helft van Mirassol FC.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
81'
Bij Santos komt Hayner er in. Hij vervangt Gonzalo Escobar.
81'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent een vrije trap toe aan Santos, te nemen op de helft van Mirassol FC.
80'
Arbiter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent een vrije trap toe aan Santos op de eigen helft.
80'
Een doelpoging van Patrick (Santos) mist scherpte.
79'
76'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Santos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirassol FC.
75'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva kent Santos een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
75'
74'
De uitploeg wisselt Julio Furch voor Willian.
74'
Trainer Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Luiz Henrique Soares Firmino door Chico.
74'
Lucas Gazal vervangt Joao Victor Carroll Santana bij de thuisploeg.
72'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van Santos.
70'
Mirassol FC krijgt van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68'
66'
65'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Gabriel Brazao (Santos).
63'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Santos een doeltrap.
63'
De scherpte ontbreekt bij Daniel de Oliveira Sertanejo (Mirassol FC). Zijn poging mist doel.
63'
62'
61'
Inworp op de eigen helft voor Santos.
61'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60'
Mirassol FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva op de helft van Santos.
58'
57'
Trainer Fabio Luiz Carille Araujo gebruikt zijn derde wissel. Guilherme Augusto Vieira dos Santos wordt door Romulo Otero vervangen bij de uitploeg.
54'
Bij Mirassol FC bevindt Guilherme Augusto Alves Dellatorre zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva.
53'
52'
Scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.