90+7'
Inworp op de eigen helft voor Mirassol FC.
90+6'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
90+6'
Igor Formiga gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+5'
Eerste gele kaart voor Zeca (Mirassol FC) in Mirassol.
90+5'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes kent Gremio Novorizontino SP een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
90+5'
In Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
90+3'
90+3'
Eduardo Biasi schiet op doel maar scoort niet voor Gremio Novorizontino SP in Mirassol.
90+3'
90+2'
Inworp voor Gremio Novorizontino SP in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium op de eigen helft.
90+2'
Inworp Gremio Novorizontino SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+2'
Inworp voor Mirassol FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mirassol.
90+1'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes geeft Mirassol FC een doeltrap.
90'
Mirassol FC moet uitkijken als Gremio Novorizontino SP een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium.
89'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes toont Joao Victor Carroll Santana (Mirassol FC) de gele kaart.
89'
Trainer Eduardo Baptista gebruikt zijn vierde wissel. Marlon wordt door Willian Farias vervangen bij de uitploeg.
88'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
87'
Vrije trap in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium. Op de helft van Gremio Novorizontino SP mag Mirassol FC een vrije trap nemen.
87'
Mirassol FC krijgt van scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Renato Palm da Silveira (Gremio Novorizontino SP) krijgt geel van scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium en moet oppassen.
86'
De derde wissel van Gremio Novorizontino SP. Igor Formiga komt erin voor Rodrigo Soares in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium.
85'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op een gevaarlijke plek voor Gremio Novorizontino SP.
84'
Gremio Novorizontino SP krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes in Mirassol.
84'
Alex Muralha raakt geblesseerd bij Mirassol FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
82'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes geeft Gremio Novorizontino SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirassol FC.
80'
In Mirassol krijgt Gremio Novorizontino SP op de eigen helft een vrije trap te nemen.
80'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes geeft een gele kaart aan Jose Rodrigo Andrade Ramos (Mirassol FC).
79'
Scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes geeft een inworp aan Gremio Novorizontino SP op de eigen helft in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium.
78'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium.
78'
Trainer Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Fernandinho door Cristian Renato Goncalves Riquelme.
77'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van Gremio Novorizontino SP.
77'
Gremio Novorizontino SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Wagner do Nascimento Magalhaes op de helft van Mirassol FC.
76'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mirassol.
76'
74'
De assist kwam van Zeca.
74'
Alex Silva kopt de thuisploeg naar een 1-0 voorsprong.
74'
Vanaf links mag Zeca een hoekschop nemen voor Mirassol FC in Jose Maria de Campos Maia Municipal Stadium.