3 - 0Einde
90+3'
Mirassol FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op de helft van Guarani FC SP.
90+1'
Guarani FC SP krijgt van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Mirassol FC brengt Alex Silva in de plaats van Fernandinho.
87'
Guarani FC SP gebruikt de vijfde wissel. Lucas Araujo vervangt Matheus Bueno.
86'
Het voorbereidende werk werd verricht door Lucas Ramon.
86'
Doelpunt! Fernandinho breidt de voorsprong uit. Mirassol FC leidt met 3-0.
85'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Mirassol FC een doeltrap.
85'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Mirassol FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Inworp Mirassol FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Guarani FC SP moet opletten als Mirassol FC van scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
79'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Mirassol FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guarani FC SP.
76'
Fernandinho deed het voorbereidende werk.
74'
Inworp op de eigen helft voor Guarani FC SP.
74'
Airton vervangt Marlon Douglas de Sales Silva bij de uitploeg.
74'
De uitploeg vervangt Rayan Poltronieri Pereira door Caio Henrique da Silva Dantas.
73'
De thuisploeg wisselt Neto Moura voor Lucas Gazal.
73'
Bij Mirassol FC komt Chico er in. Hij vervangt Luiz Henrique Soares Firmino.
72'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent Guarani FC SP een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
71'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
71'
Guilherme Camacho mist het doel en scoort niet voor Guarani FC SP.
67'
Guarani FC SP gebruikt de eerste wissel. Guilherme Camacho vervangt Anderson Leite.
67'
Guarani FC SP heeft Diogo Mateus de Almeida Rodrigues Maciel gewisseld. Bruno Felipe De Oliveira neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dilceu Junior Rocha.
64'
Poging met het hoofd van Guilherme Augusto Alves Dellatorre. Maar geen doelpunt voor Mirassol FC.
63'
Arbiter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP op de eigen helft.
62'
61'
Trainer Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Gabriel Santana door Isaque.
60'
Vrije trap voor Guarani FC SP op de helft van Mirassol FC.
60'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior kent een vrije trap toe aan Guarani FC SP, te nemen op de helft van Mirassol FC.
55'
54'
Poging met het hoofd van Rayan Poltronieri Pereira (Guarani FC SP), maar hij mist het doel.
49'
44'
Inworp voor Mirassol FC op de helft van Guarani FC SP.
39'
35'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
34'
Inworp op de eigen helft voor Mirassol FC.
33'
Daniel de Oliveira Sertanejo lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Mirassol FC.
33'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Daniel de Oliveira Sertanejo (Mirassol FC).
32'
Scheidsrechter Fabio Augusto Santos Sa Junior geeft een gele kaart aan Luiz Henrique Soares Firmino (Mirassol FC).