1 - 0Einde
90+9'
Mirassol FC krijgt van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+7'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
90+5'
Inworp voor Goias op de helft van Mirassol FC.
90+5'
Deze wissel was niet voorzien. Mozart Santos Batista Junior moet de aangeslagen Lucas Ramon vervangen. Alex Silva komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor Mirassol FC.
90+4'
90+3'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft een gele kaart aan Alex Muralha (Mirassol FC).
90+2'
Breno Herculano mist een kopkans voor Goias.
90+1'
Mirassol FC moet opletten als Goias van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
89'
87'
Inworp op de eigen helft voor Mirassol FC.
85'
Trainer Marcio Zanardi Gomes da Silva gebruikt zijn vijfde wissel. Luiz Henrique wordt door Cristiano vervangen bij de uitploeg.
85'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Mirassol FC een doeltrap.
83'
82'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op de helft van Mirassol FC.
80'
Arbiter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op de eigen helft.
78'
77'
Goias gebruikt de vierde wissel. Angelo Jose Rodriguez Henry vervangt Rafael Gava.
76'
Trainer Mozart Santos Batista Junior gebruikt zijn derde wissel. Gabriel Santana wordt door Wanderson Pereira vervangen bij de thuisploeg.
74'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Mirassol FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
72'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent Mirassol FC een inworp toe op de helft van Goias.
72'
Goias heeft Edson gewisseld. Ian Luccas Baroni Boetto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marcio Zanardi Gomes da Silva.
69'
Guilherme Augusto Alves Dellatorre (Mirassol FC) krijgt rood en moet eraf!
68'
Joao Victor Carroll Santana deed het voorbereidende werk.
67'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Mirassol FC, te nemen op de helft van Goias.
64'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
63'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
62'
Coach Mozart Santos Batista Junior (Mirassol FC) moet ingrijpen en brengt Chico voor de geblesseerde Luiz Henrique Soares Firmino.
60'
De poging van Breno Herculano (Goias) mist doel.
59'
Inworp Mirassol FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
56'
56'
Een doelpoging van Breno Herculano (Goias) mist scherpte.
55'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Goias een doeltrap.
55'
Luiz Henrique Soares Firmino kopt namens Mirassol FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
53'
Poging met het hoofd van Luiz Otavio (Mirassol FC), maar hij mist het doel.
48'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.