90+7'
Inworp op de eigen helft voor Coritiba.
90+6'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Ituano FC SP, te nemen op de helft van Coritiba.
90+6'
Mauricio de Carvalho Antonio (Coritiba) krijgt geel.
90+6'
Joao Carlos Barros Lopes (Ituano FC SP) krijgt geel van scheidsrechter Bruno Mota Correia in Estadio Municipal Dr Novelli Junior en moet oppassen.
90+5'
Ituano FC SP moet uitkijken als Coritiba een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
90+5'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Coritiba, te nemen op de helft van Ituano FC SP.
90+3'
Matheus Frizzo (Coritiba) krijgt een eerste gele kaart.
90+3'
Vrije trap voor Ituano FC SP op de helft van Coritiba.
90+2'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ituano FC SP in Itu.
90+1'
Coritiba mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+1'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia toont Claudio de Souza (Ituano FC SP) de gele kaart.
90'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Itu.
89'
Vrije trap in Estadio Municipal Dr Novelli Junior. Op de helft van Coritiba mag Ituano FC SP een vrije trap nemen.
88'
Vini Paulista vervangt Ze Gabriel bij de uitploeg.
88'
Trainer Jorginho gebruikt zijn vierde wissel. Sebastian Gomez Londono wordt door Everton Morelli Casimiro vervangen bij de uitploeg.
87'
Doeltrap voor Coritiba in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
86'
De bal is over de achterlijn geweest. Coritiba mag een doeltrap nemen.
86'
Wissel in Itu: Eduardo Luiz Person vervangt Jose Aldo bij Ituano FC SP.
86'
Ituano FC SP brengt Alvaro Viera de Oliveira in de plaats van Rodrigo Vasconcelos Oliveira.
82'
Ze Gabriel deed het voorbereidende werk.
82'
Het staat 0-1 in Estadio Municipal Dr Novelli Junior! Matheus Frizzo zet de uitploeg op voorsprong.
81'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Coritiba een doeltrap.
80'
Doelpoging Ituano FC SP! Het schot van Leonardo Caetano Silva gaat niet tussen de palen.
79'
Arbiter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Ituano FC SP op de eigen helft.
79'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Bruno Mota Correia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Itu.
76'
De thuisploeg vervangt Bruno Xavier door Leonardo Caetano Silva.
76'
Ituano FC SP heeft Vinicius gewisseld. Joao Carlos Barros Lopes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Valentim.
76'
Inworp voor Coritiba in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
75'
Coritiba gebruikt de derde wissel. Erick Castillo vervangt Robson.
74'
Bij Coritiba komt Lucas Figueiredo dos Santos er in. Hij vervangt Lucas Ronie.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Coritiba in Itu.
73'
72'
Coritiba moet opletten als Ituano FC SP van scheidsrechter Bruno Mota Correia een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
70'
Vanaf links mag Bruno Xavier een hoekschop nemen voor Ituano FC SP in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
70'
Inworp voor Ituano FC SP in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
69'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent Coritiba een inworp toe op de helft van Ituano FC SP.
67'
67'
De poging van Bruno Xavier (Ituano FC SP) mist doel.
66'
Inworp Ituano FC SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.