1 - 2Einde
90+7'
Ituano FC SP krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bruno Mota Correia in Itu.
90+6'
Trainer Leonardo Conde (Ceara) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Aylon Darwin Tavella door Jorge Eduardo Recalde Ramirez.
90+6'
Inworp Ituano FC SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent Ceara een inworp toe op de helft van Ituano FC SP.
90+4'
Inworp voor Ituano FC SP in Estadio Municipal Dr Novelli Junior op de eigen helft.
90+4'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft een gele kaart aan Marcinho (Ituano FC SP).
90+2'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bruno Mota Correia aan de uitploeg.
90+2'
In Estadio Municipal Dr Novelli Junior mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+1'
Inworp op de eigen helft voor Ceara.
90'
Ituano FC SP krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Ituano FC SP een doeltrap.
90'
Aylon Darwin Tavella met de kopkans! Geen doelpunt voor Ceara in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
89'
Ituano FC SP moet uitkijken als Ceara een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
89'
Bij Ituano FC SP komt Sosthenes Jose Santos Salles er in. Hij vervangt Miqueias Cabral Evaristo.
89'
De thuisploeg vervangt Xavier door Gabriel Falcao.
89'
Vrije trap in Estadio Municipal Dr Novelli Junior. Op de helft van Ituano FC SP mag Ceara een vrije trap nemen.
87'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft een inworp aan Ceara op de eigen helft in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
87'
Inworp op de eigen helft voor Ituano FC SP.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Itu.
85'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Itu.
85'
Doelpoging Ceara! Het schot van Erick Da Costa Farias gaat niet tussen de palen in Itu.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ituano FC SP in Itu.
83'
Hoekschop voor Ituano FC SP in Estadio Municipal Dr Novelli Junior. Marcinho neemt deze vanaf rechts.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Ceara mag een doeltrap nemen.
81'
De derde wissel van Ituano FC SP. Alvaro Viera de Oliveira komt erin voor Yann Rolim in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
81'
De thuisploeg wisselt Bruno Xavier voor Joao Carlos Barros Lopes.
79'
Lucas Rian Santos Oliveira (Ceara) krijgt een eerste gele kaart.
79'
De uitploeg neemt de leiding door een doelpunt van Lucas Rian Santos Oliveira. Het staat 1-2 in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
78'
Een speler van Ceara staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Bruno Mota Correia teruggefloten.
78'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Ceara, te nemen op de helft van Ituano FC SP.
77'
Gele kaart in Itu: Thonny Anderson (Ituano FC SP) gaat op de bon bij scheidsrechter Bruno Mota Correia.
77'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft een inworp aan Ituano FC SP op de eigen helft in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.
76'
75'
Vrije trap voor Ceara op de helft van Ituano FC SP.
75'
Luiz Gustavo gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74'
Ceara gebruikt de derde wissel. Facundo Barcelo Viera vervangt Saulo.
74'
Inworp Ceara. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73'
Doelpunt! De uitploeg maakt de gelijkmaker via Aylon Darwin Tavella.
72'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal Dr Novelli Junior.