0 - 1Einde
90+15'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft Vila Nova FC GO een doeltrap.
90+14'
In Estádio da Serrinha mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+13'
Inworp voor Goias ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Goiania.
90+12'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent een vrije trap toe aan Goias, te nemen op de helft van Vila Nova FC GO.
90+12'
Goias krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anderson Daronco op de helft van Vila Nova FC GO.
90+11'
Doeltrap voor Goias in Estádio da Serrinha.
90+10'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+10'
Inworp voor Goias op de helft van Vila Nova FC GO.
90+10'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.
90+9'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent Vila Nova FC GO een inworp toe op de helft van Goias.
90+9'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+8'
Inworp voor Vila Nova FC GO in de buurt van het vijandige doel in Estádio da Serrinha.
90+7'
Goias moet opletten als Vila Nova FC GO van scheidsrechter Anderson Daronco een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
Vrije trap voor Vila Nova FC GO op de helft van Goias.
90+6'
Breno Herculano (Goias) krijgt geel.
90+2'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent een vrije trap toe aan Vila Nova FC GO, te nemen op de helft van Goias.
90+2'
Lucas Ribeiro (Goias) krijgt een eerste gele kaart.
90'
Goias krijgt van scheidsrechter Anderson Daronco op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Goiania.
90'
De scherpte ontbreekt bij Henrique Almeida (Vila Nova FC GO). Zijn poging mist doel in Goiania.
90'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft Vila Nova FC GO een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
90'
89'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estádio da Serrinha.
86'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
85'
Arbiter Anderson Daronco kent een vrije trap toe aan Goias op de eigen helft.
85'
Inworp voor Vila Nova FC GO ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Goiania.
84'
In Goiania krijgt Vila Nova FC GO op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Scheidsrechter Anderson Daronco kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Vila Nova FC GO mag een doeltrap nemen.
81'
Goias mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Paulo Baya in Estádio da Serrinha.
79'
De thuisploeg vervangt Sander door Cristiano.
79'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
Vila Nova FC GO brengt Gabriel Santos Silva in de plaats van Emerson Lima Freitas.
79'
Wissel in Goiania: Apodi vervangt Alesson bij Vila Nova FC GO.
76'
75'
Scheidsrechter Anderson Daronco geeft Goias een doeltrap.
75'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vila Nova FC GO in Goiania.
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estádio da Serrinha.