0 - 1Einde
90+8'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estádio da Serrinha.
90+7'
In Goiania krijgt Mirassol FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+6'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Goiania.
90+5'
Scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn geeft een inworp aan Goias op de eigen helft in Estádio da Serrinha.
90+5'
De bal is over de achterlijn geweest. Goias mag een doeltrap nemen.
90+5'
Doelpoging Goias! Het schot van Breno Herculano gaat niet tussen de palen in Goiania.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirassol FC in Goiania.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
90+4'
Mirassol FC krijgt van scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+3'
In Estádio da Serrinha mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Goias schiet tussen de palen, maar Juninho ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90+2'
De kopbal van Angelo Jose Rodriguez Henry (Goias) mist het doel van de tegenstander.
90+2'
Doeltrap voor Mirassol FC in Estádio da Serrinha.
90+1'
Goias mag een hoekschop nemen vanaf links via Paulo Baya in Estádio da Serrinha.
90'
Scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn geeft Mirassol FC een vrije trap op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn geeft Mirassol FC een doeltrap.
89'
Breno Herculano (Goias) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
89'
Hoekschop voor Goias in Estádio da Serrinha. Luiz Henrique neemt deze vanaf rechts.
88'
Inworp voor Goias op de helft van Mirassol FC.
88'
Goias krijgt een schietkans via Angelo Jose Rodriguez Henry, maar scoort niet in Estádio da Serrinha.
87'
Inworp voor Goias in Estádio da Serrinha op de eigen helft.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
87'
De poging van Douglas da Silva Teixeira (Goias) mist doel in Estádio da Serrinha.
86'
Mirassol FC heeft Fernandinho gewisseld. Marcos Vinicius da Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mozart Santos Batista Junior.
86'
Lucas Ribeiro (Goias) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door David Braz.
85'
Trainer Vagner Mancini gebruikt zijn vierde wissel. Marcao Silva wordt door Breno Herculano vervangen bij de thuisploeg.
85'
Doeltrap voor Goias in Estádio da Serrinha.
85'
Leo Gamalho mist het doel en scoort niet voor Mirassol FC in Estádio da Serrinha.
83'
Het spel ligt even stil in Goiania. Lucas Ribeiro (Goias) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
82'
Bruno Matias dos Santos met de assist.
82'
Goal! De uitploeg neemt een 0-1 voorsprong via Leo Gamalho.
81'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Goiania.
81'
80'
Lucas Gazal (Mirassol FC) bevindt zich in buitenspelpositie.
79'
Vrije trap voor Mirassol FC op de helft van Goias.
79'
Scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn toont Luiz Henrique (Goias) de gele kaart.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Goias in Goiania.
76'
De scherpte ontbreekt bij Chico (Mirassol FC). Zijn poging mist doel in Goiania.
76'
Mirassol FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Lucas Guimaraes Rechatiko Horn in Goiania.