4 - 1Einde
90+2'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Goias in de buurt van het doel van Brusque FC SC.
90+2'
Osman lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Brusque FC SC.
90+1'
Cristovam Roberto Ribeiro Da Silva krijgt een tweede gele kaart en Brusque FC SC moet verder met een man minder.
89'
Het spel ligt even stil: Osman (Brusque FC SC) is geblesseerd.
88'
Scheidsrechter Lucas Casagrande geeft Brusque FC SC een vrije trap op de eigen helft.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Goias mag een doeltrap nemen.
88'
Doelpoging Brusque FC SC! Het schot van Rodolfo Potiguar gaat niet tussen de palen.
86'
Inworp Brusque FC SC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Scheidsrechter Lucas Casagrande kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
Scheidsrechter Lucas Casagrande kent een vrije trap toe aan Goias, te nemen op de helft van Brusque FC SC.
82'
Goias krijgt van scheidsrechter Lucas Casagrande op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Scheidsrechter Lucas Casagrande kent Brusque FC SC een inworp toe op de helft van Goias.
82'
Goias moet opletten als Brusque FC SC van scheidsrechter Lucas Casagrande een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
82'
Scheidsrechter Lucas Casagrande geeft Brusque FC SC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
80'
Inworp voor Goias op de helft van Brusque FC SC.
79'
Goias gebruikt de vijfde wissel. Eduardo Nascimento da Silva Junior vervangt Douglas Luiz Pereira Teixeira.
79'
Goias heeft Thiago Galhardo gewisseld. Regis neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vagner Mancini.
77'
Vrije trap voor Goias op de helft van Brusque FC SC.
76'
75'
Scheidsrechter Lucas Casagrande geeft Brusque FC SC een doeltrap.
74'
Osman schiet op doel maar scoort niet voor Brusque FC SC.
73'
De thuisploeg vervangt Mateus door Luiz Henrique.
73'
70'
Scheidsrechter Lucas Casagrande geeft Goias een doeltrap.
70'
Scheidsrechter Lucas Casagrande kent Goias een inworp toe op de helft van Brusque FC SC.
65'
Brusque FC SC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Lucas Casagrande op de helft van Goias.
63'
Trainer Vagner Mancini (Goias) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Wellinton Matheus door Paulo Baya.
62'
De uitploeg wisselt Lorran Rosendo Rangel Soares voor Diego Barbosa Tavares.
62'
62'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
60'
Rodrigo Pollero Lopez met de assist.
59'
Brusque FC SC brengt Rodolfo Potiguar in de plaats van Diego Mathias.
57'
De voorzet kwam van Rafael Gava.
57'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Thiago Galhardo. 3-0!
56'
Scheidsrechter Lucas Casagrande kent een vrije trap toe aan Brusque FC SC, te nemen op de helft van Goias.
56'
De bal is over de achterlijn geweest. Brusque FC SC mag een doeltrap nemen.
54'
Arbiter Lucas Casagrande kent een vrije trap toe aan Brusque FC SC op de eigen helft.
52'
Vrije trap voor Brusque FC SC op de helft van Goias.
51'
51'
Thiago Galhardo (Goias) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.