Inworp voor America FC MG op de helft van Goias.
America FC MG mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
Inworp op de eigen helft voor Goias.
90+3'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Paulo Baya (Goias) krijgt een eerste gele kaart.
89'
Buitenspelpositie Pedro Junqueira (Goias).
87'
Het voorbereidende werk werd verricht door Renato Marques de Oliveira Junior.
87'
Juninho brengt de uitploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 2-1!
87'
Paulo Baya (Goias) schiet de bal op de paal.
85'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Goias in de buurt van het doel van America FC MG.
84'
Juninho gaat in het boekje van de scheidsrechter.
83'
81'
Bij Goias komt Douglas Borel er in. Hij vervangt Diego.
81'
Thallyson Carlos vervangt Welington bij de thuisploeg.
81'
America FC MG heeft Fabio Luciano da Silva gewisseld. Vitor Jacare neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cauan Almeida.
80'
America FC MG gebruikt de vierde wissel. Gustavinho vervangt Alexandre Egea.
76'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft America FC MG een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Goias.
75'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft een gele kaart aan Pedro Junqueira (Goias).
75'
America FC MG krijgt van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft Goias een doeltrap.
73'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan America FC MG, te nemen op de helft van Goias.
71'
Arbiter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan America FC MG op de eigen helft.
70'
De uitploeg wisselt Wallisson voor Felipe Amaral Casarin Damasceno.
70'
Trainer Marcio Zanardi Gomes da Silva gebruikt zijn derde wissel. Wellinton Matheus wordt door Juninho vervangen bij de thuisploeg.
66'
Thiago Galhardo deed het voorbereidende werk.
66'
Marcao Silva (Goias) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 2-0.
65'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59'
Goias moet opletten als America FC MG van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57'
55'
54'
America FC MG krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op de helft van Goias.
53'
Arbiter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan Goias op de eigen helft.
52'
De thuisploeg vervangt Regis door Paulo Baya.
49'
De assist kwam van Regis.
47'
Goias krijgt van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op eigen helft een vrije trap toegewezen.
47'
46'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent Goias een inworp toe op de helft van America FC MG.