0 - 1Einde
90+6'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Maceio.
90+6'
Inworp Mirassol FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Mirassol FC moet opletten als CR Brasil AL van scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+5'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor CR Brasil AL in de buurt van het doel van Mirassol FC.
90+4'
In Estadio Rei Pele mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
90+2'
CR Brasil AL krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda op de helft van Mirassol FC.
90+1'
Hoekschop voor CR Brasil AL in Estadio Rei Pele. Ryan Carlos Santos de Sousa neemt deze vanaf links.
90+1'
Inworp voor CR Brasil AL op de helft van Mirassol FC.
90'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirassol FC in Maceio.
89'
De voorzet kwam van Daniel de Oliveira Sertanejo.
89'
Mirassol FC neemt een 0-1 voorsprong dankzij Iury Lirio.
88'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda kent CR Brasil AL een inworp toe op de helft van Mirassol FC.
88'
Vanaf rechts mag Chay Oliveira een hoekschop nemen voor CR Brasil AL in Estadio Rei Pele.
88'
CR Brasil AL krijgt een schietkans via Kleiton Pego Duarte, maar scoort niet in Estadio Rei Pele.
87'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Maceio.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Mirassol FC mag een doeltrap nemen.
84'
Doelpoging CR Brasil AL! Het schot van Leo Pereira gaat niet tussen de palen in Maceio.
84'
Doeltrap voor Mirassol FC in Estadio Rei Pele.
84'
Een doelpoging van Diogo Hereda da Silva (CR Brasil AL) in Maceio mist scherpte.
83'
81'
Inworp op de eigen helft voor Mirassol FC.
81'
Inworp voor CR Brasil AL in de buurt van het vijandige doel in Estadio Rei Pele.
79'
In Maceio krijgt Mirassol FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Anselmo Ramon.
79'
78'
77'
In Estadio Rei Pele mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda kent Mirassol FC een inworp toe op de helft van CR Brasil AL.
76'
Trainer Mozart Santos Batista Junior gebruikt zijn vijfde wissel. Gabriel Santana wordt door Bruno Matias dos Santos vervangen bij de uitploeg.
76'
Mirassol FC gebruikt de vierde wissel. Leo Gamalho vervangt Guilherme Augusto Alves Dellatorre.
75'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft CR Brasil AL een vrije trap op de eigen helft.
75'
Mirassol FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda op de helft van CR Brasil AL.
74'
Arbiter Davi de Oliveira Lacerda kent een vrije trap toe aan Mirassol FC op de eigen helft.
74'
CR Brasil AL schiet tussen de palen, maar Chay Oliveira ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
72'
Inworp voor Mirassol FC in Estadio Rei Pele op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Davi de Oliveira Lacerda geeft een inworp aan CR Brasil AL op de eigen helft in Estadio Rei Pele.