Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio geeft Chapecoense SC een doeltrap.
Inworp op de eigen helft voor Santos.
90+3'
Inworp voor Chapecoense SC op de helft van Santos.
90+3'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arena Conda.
90+2'
Vrije trap in Arena Conda. Op de helft van Chapecoense SC mag Santos een vrije trap nemen.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chapeco.
90+1'
Santos schiet tussen de palen, maar Ignacio Jesus Laquintana Marsico ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
90'
Santos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio op de helft van Chapecoense SC.
90'
Scheidsrechter Savio Pereira Sampaio kent Santos een inworp toe op de helft van Chapecoense SC.
90'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chapeco.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Chapecoense SC mag een doeltrap nemen.
88'
Trainer Gilmar Dal Pozzo gebruikt zijn vijfde wissel. Johnathan Marlone Azevedo da Silva wordt door Lucas Xavier Felix vervangen bij de thuisploeg.
88'
Chapecoense SC heeft Marcelinho gewisseld. Eduardo Vinicius Domachowski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gilmar Dal Pozzo.
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chapecoense SC in Chapeco.
88'
Doelpoging Santos! Het schot van Romulo Otero gaat niet tussen de palen in Chapeco.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Arena Conda.
86'
De voorzet kwam van Guilherme Augusto Vieira dos Santos.
86'
Romulo Otero legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 3-2.
86'
Inworp voor Santos op de helft van Chapecoense SC.
85'
Doeltrap voor Santos in Arena Conda.
84'
Santos brengt Ignacio Jesus Laquintana Marsico in de plaats van Giuliano.
84'
Wissel in Chapeco: Hayner vervangt Joao Pedro Chermont Crema bij Santos.
83'
83'
Hoekschop voor Santos in Arena Conda. Guilherme Augusto Vieira dos Santos neemt deze vanaf links.
81'
Doeltrap voor Chapecoense SC in Arena Conda.
81'
De scherpte ontbreekt bij Serginho (Santos). Zijn poging mist doel in Chapeco.
80'
In Arena Conda mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Giovanni Augusto deed het voorbereidende werk.
79'
Chapecoense SC bouwt zijn voorsprong in Chapeco uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade.
78'
Santos gebruikt de derde wissel. Serginho vervangt Sandry.
77'
Trainer Gilmar Dal Pozzo gebruikt zijn derde wissel. Tarik Boschetti wordt door Auremir vervangen bij de thuisploeg.
77'
De thuisploeg vervangt Mario Sergio door Jenison.
77'
75'
Santos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Savio Pereira Sampaio in Chapeco.
73'
Inworp Chapecoense SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.