Vergeefse doelpoging Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade (Chapecoense SC).
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Marcelo Henrique Ferreira Junior (Chapecoense SC). Zijn poging mist doel in Chapeco.
90+1'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op een gevaarlijke plek voor Goias.
90'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Arena Conda.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Chapecoense SC mag een doeltrap nemen.
90'
Een doelpoging van Diego Caito (Goias) in Chapeco mist scherpte.
89'
Vrije trap voor Goias op de helft van Chapecoense SC.
89'
Inworp Goias. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf geeft Goias een vrije trap op de eigen helft.
87'
Arbiter Paulo Schleich Vollkopf kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op de eigen helft.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chapeco.
85'
Chapecoense SC krijgt van scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Goias in Chapeco.
84'
De scherpte ontbreekt bij Mailton (Chapecoense SC). Zijn poging mist doel.
82'
82'
Lucas Xavier Felix vervangt Marcinho bij de thuisploeg.
82'
Wissel in Chapeco: Marcelo Henrique Ferreira Junior vervangt Johnathan Marlone Azevedo da Silva bij Chapecoense SC.
82'
Goias heeft Marcao Silva gewisseld. Edson neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vagner Mancini.
82'
De uitploeg wisselt Diego voor Diego Caito.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Paulo Schleich Vollkopf een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Chapeco.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chapecoense SC in Chapeco.
79'
Hoekschop voor Goias in Arena Conda. Rafael Gava neemt deze vanaf links.
78'
Jhon Freduar Vasquez Anaya (Goias) krijgt geel van scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf in Arena Conda en moet oppassen.
78'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC, te nemen op de helft van Goias.
77'
Doeltrap voor Goias in Arena Conda.
77'
Een doelpoging van Marcinho (Chapecoense SC) mist scherpte.
74'
Inworp op de eigen helft voor Chapecoense SC.
74'
Het voorbereidende werk werd verricht door Paulo Baya.
74'
Jhon Freduar Vasquez Anaya kopt de bal raak voor Goias en vergroot de voorsprong tot 0-4 in Arena Conda.
73'
Inworp voor Chapecoense SC in Arena Conda op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Paulo Schleich Vollkopf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72'
72'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Chapeco.
71'
Inworp Chapecoense SC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Goias gebruikt de derde wissel. Paulo Baya vervangt Juninho.
71'
Wissel in Chapeco: Ian Luccas Baroni Boetto vervangt Wellinton Matheus bij Goias.
70'
Trainer Vagner Mancini (Goias) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Rildo Goncalves door Jhon Freduar Vasquez Anaya.
70'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Arena Conda.
70'
Hoekschop voor Chapecoense SC in Arena Conda. Giovanni Augusto neemt deze vanaf rechts.