90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Chapecoense SC mag een doeltrap nemen.
90+7'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Chapecoense SC in Chapeco.
90+6'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Avai een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC op een gevaarlijke plek voor Avai.
90+4'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira aan de thuisploeg.
90+3'
Inworp voor Chapecoense SC in Arena Conda op de eigen helft.
90+2'
Doeltrap voor Chapecoense SC in Arena Conda.
90+1'
In Arena Conda mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp voor Avai in de buurt van het vijandige doel in Arena Conda.
87'
Avai krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira in Chapeco.
86'
Inworp Avai. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
82'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Arena Conda.
80'
79'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Arbiter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Avai op de eigen helft.
77'
Avai heeft Natanael gewisseld. Andrey Felisberto dos Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Enderson Alves Moreira.
77'
De vierde wissel van Avai. Gabriel Barros komt erin voor Mauricio Garcez de Jesus in Arena Conda.
77'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira kent een vrije trap toe aan Chapecoense SC, te nemen op de helft van Avai.
75'
De thuisploeg wisselt Guilherme Seefeldt Krolow voor Johnathan Marlone Azevedo da Silva.
75'
Chapecoense SC gebruikt de vierde wissel. Jhonnathan vervangt Rafael Dos Santos Carvalheira Natividade.
68'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Chapecoense SC een doeltrap.
67'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft Avai een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Chapecoense SC.
65'
Ademilson vervangt Vagner Love bij de uitploeg.
65'
Wissel in Chapeco: Joao Paulo da Silva vervangt Rodrigo Santos bij Avai.
65'
De thuisploeg vervangt Giovanni Augusto door Thomas Bedinelli.
65'
Trainer Gilmar Dal Pozzo gebruikt zijn tweede wissel. Tarik Boschetti wordt door Auremir vervangen bij de thuisploeg.
64'
63'
Een speler van Avai staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira teruggefloten.
61'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
59'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Luiz Flavio de Oliveira een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Chapeco.
59'
Guilherme Seefeldt Krolow (Chapecoense SC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
58'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Chapeco.
57'
Scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira geeft een inworp aan Avai op de eigen helft in Arena Conda.
56'
Chapecoense SC krijgt van scheidsrechter Luiz Flavio de Oliveira op eigen helft een vrije trap toegewezen.