4 - 0Einde
90+4'
Erick Da Costa Farias legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 4-0!
90+3'
Vila Nova FC GO krijgt van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+2'
Inworp voor Vila Nova FC GO in Estadio Castelao op de eigen helft.
90'
Doeltrap voor Ceara in Estadio Castelao.
90'
Inworp voor Vila Nova FC GO op de helft van Ceara.
89'
Buitenspelpositie voor Talisson de Almeida (Ceara) in Estadio Castelao (Fortaleza).
88'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ceara in Fortaleza.
88'
Een doelpoging van Denilson Pereira (Vila Nova FC GO) in Fortaleza mist scherpte.
88'
Ceara schiet tussen de palen, maar Talisson de Almeida ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
87'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Vila Nova FC GO een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ceara.
86'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent Ceara een inworp toe op de helft van Vila Nova FC GO.
86'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fortaleza.
85'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op de helft van Vila Nova FC GO.
84'
Vila Nova FC GO heeft Eric Davis gewisseld. Rhuan Ferreira Ramos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luiz Junior De Sousa Lopes.
83'
Vila Nova FC GO heeft Arilson Carlos Alves Baptista gewisseld. Joao Lucas Vilela de Sousa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luiz Junior De Sousa Lopes.
83'
Inworp Vila Nova FC GO. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
Facundo Barcelo Viera (Ceara) bevindt zich in buitenspelpositie.
82'
Inworp op de eigen helft voor Ceara.
81'
De thuisploeg vervangt Rafael Ramos door Rai dos Reis Ramos.
81'
Trainer Leonardo Conde (Ceara) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Saulo door Talisson de Almeida.
80'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Fortaleza.
80'
De scherpte ontbreekt bij Facundo Barcelo Viera (Ceara). Zijn poging mist doel in Fortaleza.
79'
78'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft een inworp aan Vila Nova FC GO op de eigen helft in Estadio Castelao.