90+5'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op de helft van SC Recife PE.
90+5'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft Ceara een vrije trap op de eigen helft.
90+5'
Matheus Bahia gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+4'
90+4'
De kopbal van Felipe belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor SC Recife PE.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor SC Recife PE.
89'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent Ceara een inworp toe op de helft van SC Recife PE.
87'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft SC Recife PE een doeltrap.
85'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft Ceara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van SC Recife PE.
84'
De bal is over de achterlijn geweest. Ceara mag een doeltrap nemen.
84'
Ceara krijgt van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Inworp Ceara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82'
Arbiter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan SC Recife PE op de eigen helft.
81'
Ceara heeft Matheus Felipe gewisseld. Yago Lincoln Rocha Santos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Vagner Mancini.
81'
Caique Nunes Vilas Boas vervangt Saulo bij de thuisploeg.
81'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft een gele kaart aan Caique Nunes Vilas Boas (Ceara).
79'
Buitenspelpositie Ceara.
77'
Trainer Vagner Mancini gebruikt zijn derde wissel. Joao Paulo Ferreira Lourenco wordt door Facundo Ismael Castro Souto vervangen bij de thuisploeg.
77'
Arbiter Rafael Rodrigo Klein kent een vrije trap toe aan Ceara op de eigen helft.
73'
Inworp voor Ceara op de helft van SC Recife PE.
72'
SC Recife PE krijgt een schietkans via Lucas Lima, maar scoort niet.
71'
Erick Da Costa Farias kan weer verder bij Ceara.
70'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Erick Da Costa Farias (Ceara).
69'
69'
Pablo Dyego schiet op doel maar scoort niet voor SC Recife PE.
68'
67'
SC Recife PE heeft Christian Jonatan Ortiz gewisseld. Pedro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mariano Soso.
67'
SC Recife PE moet opletten als Ceara van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66'
63'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62'
59'
Christian Jonatan Ortiz (SC Recife PE) krijgt geel.
59'
58'
54'
SC Recife PE krijgt van scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50'
Scheidsrechter Rafael Rodrigo Klein geeft SC Recife PE een vrije trap op de eigen helft.
49'
Guilherme Castilho Carvalho (Ceara) krijgt een eerste gele kaart.
48'
Inworp SC Recife PE. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.