De thuisploeg incasseert geel op naam van Jean.
90+12'
David Ricardo (Ceara) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+12'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo toont Daniel (Operario Ferroviario EC PR) de gele kaart.
90+7'
Bij Operario Ferroviario EC PR wordt Rafael De Carvalho Santos met rood van het veld gestuurd.
90+6'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo kent Operario Ferroviario EC PR een inworp toe op de helft van Ceara.
90+6'
De voorzet kwam van Rodrigo Antonio Rodrigues.
90+4'
Rodrigo Antonio Rodrigues mist het doel en scoort niet voor Operario Ferroviario EC PR.
90+4'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo geeft Ceara een doeltrap.
90+1'
Operario Ferroviario EC PR krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo op de helft van Ceara.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Ceara mag een doeltrap nemen.
84'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo geeft een gele kaart aan Rodrigo Lindoso (Operario Ferroviario EC PR).
84'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo kent een vrije trap toe aan Ceara, te nemen op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
84'
Ceara krijgt een schietkans via Matheus Bahia, maar scoort niet.
83'
Bij Operario Ferroviario EC PR komt Daniel er in. Hij vervangt Vinicius Mingotti.
82'
Operario Ferroviario EC PR krijgt een schietkans via Filipe Claudino, maar scoort niet.
79'
De thuisploeg wisselt Patrick voor Jean.
77'
Inworp Operario Ferroviario EC PR. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
74'
Lucas Rian Santos Oliveira met de assist.
74'
Doelpunt met het hoofd! Erick Da Costa Farias (Ceara) bouwt de score verder uit tot 2-0.
73'
Ceara schiet tussen de palen, maar Jorge Eduardo Recalde Ramirez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
71'
Operario Ferroviario EC PR krijgt van scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70'
Trainer Leonardo Conde (Ceara) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Lucas Mugni door Jorge Eduardo Recalde Ramirez.
70'
Ceara gebruikt de tweede wissel. Lucas Rian Santos Oliveira vervangt Aylon Darwin Tavella.
68'
Rodrigo Lindoso schiet op doel maar scoort niet voor Operario Ferroviario EC PR.
67'
Inworp voor Ceara op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
66'
Filipe Claudino vervangt Vinicius Diniz Dall Antonia bij de uitploeg.
64'
Gele kaart. Matheus Felipe (Ceara) gaat op de bon.
64'
De uitploeg incasseert geel op naam van Vinicius Diniz Dall Antonia.
63'
Schot op doel van Patrick. Maar zonder doelpunt voor Ceara als gevolg.
63'
Vergeefse doelpoging Saulo (Ceara).
61'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo op de helft van Operario Ferroviario EC PR.
60'
59'
Inworp op de eigen helft voor Operario Ferroviario EC PR.
58'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
58'
Ceara heeft Richardson gewisseld. Joao Paulo Ferreira Lourenco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Leonardo Conde.
57'
De bal is over de achterlijn geweest. Operario Ferroviario EC PR mag een doeltrap nemen.
52'
51'
Inworp Ceara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51'
Scheidsrechter Arthur Gomes Rabelo kent Ceara een inworp toe op de helft van Operario Ferroviario EC PR.