4 - 2Einde
90+9'
Inworp Ituano FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+7'
Ituano FC SP mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Ituano FC SP mag een doeltrap nemen.
90+6'
De scherpte ontbreekt bij Guilherme Castilho Carvalho (Ceara). Zijn poging mist doel.
90+5'
Saulo lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Ceara.
90+3'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Saulo (Ceara).
90+3'
Arbiter Anderson Ribeiro Goncalves kent een vrije trap toe aan Ceara op de eigen helft.
89'
De uitploeg vervangt Leonardo Augusto de Oliveira door Lucas Dias.
89'
Ituano FC SP brengt Gabriel Falcao in de plaats van Jose Aldo.
87'
Buitenspel Ituano FC SP. Salatiel Oliveira Gabriel Junior wordt teruggefloten door scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves.
84'
Ituano FC SP heeft Vinicius gewisseld. Ze Eduardo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alberto Valentim.
83'
Schot op doel van Erick Da Costa Farias. Maar zonder doelpunt voor Ceara als gevolg.
82'
Inworp op de eigen helft voor Ituano FC SP.
78'
Leonardo Augusto de Oliveira met de assist.
78'
Kauan Richard legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 4-2.
77'
Vrije trap voor Ituano FC SP op de helft van Ceara.
75'
Bruno Alves de Souza (Ituano FC SP) krijgt geel.
72'
Het voorbereidende werk werd verricht door Guilherme Castilho Carvalho.
72'
Doelpunt! Ceara breidt de voorsprong tot 4-1 uit via Saulo.
71'
71'
De thuisploeg wisselt Lucas Mugni voor Facundo Ismael Castro Souto.
70'
Rai dos Reis Ramos vervangt Rafael Ramos bij de thuisploeg.
70'
Scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves geeft Ceara een vrije trap op de eigen helft.
69'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves op de helft van Ituano FC SP.
68'
Scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves geeft Ituano FC SP een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ceara.
67'
Buitenspelpositie Saulo (Ceara).
66'
Bij Ituano FC SP komt Bruno Xavier er in. Hij vervangt Rodrigo Vasconcelos Oliveira.
63'
Scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Richard.
63'
Buitenspel Ituano FC SP. Claudio de Souza wordt teruggefloten.
60'
Ceara gebruikt de eerste wissel. Jean vervangt David Ricardo.
59'
Erick Da Costa Farias raakt geblesseerd bij Ceara en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
58'
Scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves geeft een gele kaart aan Claudio de Souza (Ituano FC SP).
55'
De defensie van Ceara voorkomt dat een kopbal van Marcel Philipe Afonso Genestra Scalese (Ituano FC SP) in het doel belandt.
54'
Inworp op de eigen helft voor Ceara.
50'
Scheidsrechter Anderson Ribeiro Goncalves kent Ituano FC SP een inworp toe op de helft van Ceara.
48'
De bal is over de achterlijn geweest. Ceara mag een doeltrap nemen.
47'
Inworp Ceara. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.