90+4'
Ceara krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Mota Correia op de helft van Botafogo FC SP.
90+1'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Bruno Mota Correia aan de thuisploeg.
90'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Ceara, te nemen op de helft van Botafogo FC SP.
90'
Arbiter Bruno Mota Correia kent een vrije trap toe aan Ceara op de eigen helft.
89'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Ceara een vrije trap op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van Ceara.
88'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van Ceara.
86'
Ceara brengt Paulo Victor in de plaats van Matheus Bahia.
85'
Vrije trap voor Ceara op de helft van Botafogo FC SP.
82'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Ceara een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo FC SP.
81'
Trainer Paulo Gomes (Botafogo FC SP) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Jonas Toro door Pedro Severino.
81'
Botafogo FC SP heeft Jean Victor Barros gewisseld. Rafael Henrique de Deus Castro neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Gomes.
78'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77'
Inworp Botafogo FC SP. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77'
De thuisploeg vervangt Saulo door Lucas Rian Santos Oliveira.
76'
Ceara krijgt van scheidsrechter Bruno Mota Correia op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Lucas Vinicius Dias Costa kopt namens Botafogo FC SP op doel, zonder doelpunt als resultaat.
70'
De thuisploeg wisselt Joao Paulo Ferreira Lourenco voor Jean.
70'
Trainer Leonardo Conde gebruikt zijn eerste wissel. Lucas Mugni wordt door Jorge Eduardo Recalde Ramirez vervangen bij de thuisploeg.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Ceara mag een doeltrap nemen.
70'
De scherpte ontbreekt bij Jonas Toro (Botafogo FC SP). Zijn poging mist doel.
68'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Ceara een doeltrap.
67'
Matheus Bahia (Ceara) staat buitenspel.
65'
63'
Botafogo FC SP krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bruno Mota Correia op de helft van Ceara.
62'
Inworp op de eigen helft voor Botafogo FC SP.
61'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
58'
Scheidsrechter Bruno Mota Correia kent Ceara een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.
58'
55'
Saulo deed het voorbereidende werk.
55'
Doelpunt! Ceara breidt de voorsprong tot 4-1 uit via Joao Paulo Ferreira Lourenco.