90+6'
SC Recife PE krijgt van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Doelpuntenmaker Ze Roberto maakt de gelijkmaker vanaf de penaltystip: 1-1.
90+2'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft SC Recife PE een doeltrap.
90+2'
De poging van Jonas Toro (Botafogo FC SP) mist doel.
90'
Thassio Marques Melo da Silva Almeida vervangt Patrick de Carvalho Brey bij de thuisploeg.
90'
Botafogo FC SP heeft Carlos Manuel de Resende Teodoro gewisseld. Ericson Da Silva neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Paulo Gomes.
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Botafogo FC SP mag een doeltrap nemen.
90'
De poging van Ze Roberto (SC Recife PE) mist doel.
88'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan SC Recife PE op een gevaarlijke plek voor Botafogo FC SP.
87'
Pedro mist het doel en scoort niet voor SC Recife PE.
87'
Vrije trap voor SC Recife PE op de helft van Botafogo FC SP.
84'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft SC Recife PE een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Botafogo FC SP.
83'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
82'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Botafogo FC SP een doeltrap.
81'
Buitenspel Botafogo FC SP.
79'
Joao Carlos lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Botafogo FC SP.
79'
Bij SC Recife PE komt Pedrinho er in. Hij vervangt Lucas Lima.
79'
Joao Carlos raakt geblesseerd bij Botafogo FC SP en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
78'
Botafogo FC SP krijgt van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
76'
Botafogo FC SP gebruikt de tweede wissel. Leandro Pereira vervangt Emerson Ramon Bezerra Oliveira.
76'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft Botafogo FC SP een vrije trap op de eigen helft.
75'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent SC Recife PE een inworp toe op de helft van Botafogo FC SP.
74'
Arbiter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent een vrije trap toe aan Botafogo FC SP op de eigen helft.
72'
Trainer Mariano Soso gebruikt zijn vierde wissel. Gustavo Coutinho wordt door Diego Vitor Costa Dominguez vervangen bij de uitploeg.
72'
SC Recife PE brengt Pedro in de plaats van Felipe.
71'
69'
Inworp Botafogo FC SP. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
De scherpte ontbreekt bij Emerson Ramon Bezerra Oliveira (Botafogo FC SP). Zijn poging mist doel.
64'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64'
Botafogo FC SP moet opletten als SC Recife PE van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz geeft SC Recife PE een vrije trap op de eigen helft.
63'
Douglas Baggio de Oliveira Costa (Botafogo FC SP) krijgt geel.
61'
Inworp voor Botafogo FC SP op de helft van SC Recife PE.
57'
Inworp op de eigen helft voor SC Recife PE.
57'
Scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz kent Botafogo FC SP een inworp toe op de helft van SC Recife PE.
57'
Trainer Mariano Soso (SC Recife PE) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Nassom door Riquelme.
55'
53'
Een doelpoging van Christian Jonatan Ortiz (SC Recife PE) mist scherpte.
53'
52'
SC Recife PE krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yuri Elino Ferreira Da Cruz op de helft van Botafogo FC SP.